Ontdek het best bewaarde geheim
van Midden Nederland



Verscholen in de bosrijke omgeving van Amersfoort ligt ons prachtige Landgoed De Grasheuvel. Sinds wij in de jaren ’80 begonnen met Dutch Ballooning, is Dutch Biz vanaf 2004 op het landgoed verder uitgegroeid tot een unieke en bijzondere evenementenlocatie. In de sfeervolle villa, het gezellige café en de groene omgeving voelt u zich meteen thuis.

Op Landgoed Dutch Biz vindt u rust, de natuur en liefdevolle gastvrijheid tijdens uw zakelijke of particuliere evenement. Borrels, bruiloften, condoléances, seminars of relatiedagen: op deze inspirerende plek is het altijd genieten. Wij heten u van harte welkom!

Familie van Dormaël, trotse landhoeders van De Grasheuvel sinds 2003



Locatie

Landgoed Dutch Biz is een prachtige plek voor verschillende evenementen. Vergaderen in de villa, borrelen en dineren in het café en de serre en activiteit en ontspanning op het grote open grasveld.



Bijeenkomsten

De ideale plek voor elke bijeenkomst. Volledig verzorgde vergaderingen, evenementen en trainingen voor uw bedrijf en sfeervolle privébijeenkomsten, van bruiloft tot jubileum.



Activiteiten

De villa en het grote open grasveld zijn ideaal voor de meest uiteenlopende activiteiten. Van ballonvaart tot schapen drijven en van kookworkshops tot virtual reality: the sky is the limit!



Evenementen

Verras uw klanten en zakenrelaties met een uniek zakelijk evenement op het inspirerende landgoed.



Over Dutch Biz

Maak kennis met het familiebedrijf waar gastvrijheid en uitstekende service voorop staan. Wij houden van het goede leven, lekker eten en comfort, dat delen we graag met u!