action planet

Voor een origineel bedrijfs- of teamuitje ben je bij Action Planet aan het goede adres. De locatie is gelegen in Spaarnwoude, Noord-Holland. Gelegen in een prachtig stuk natuur en water, bieden Event Maniacs en Action Planet  jou en je collega’s een dag vol avontuur, uitdaging en plezier aan. Een bedrijfs- of teamuitje om nooit te vergeten.

De keuze van outdoor activiteiten is ruim bij Action Planet, voor ieder wat wils. Denk hierbij aan blaaspijpschieten, verschillende gemotoriseerde activiteiten zoals quad rijden, boogschieten, Expeditie Robinson en nog veel meer. Ideaal om de teambuilding van jullie team te testen. Daarnaast is op deze locatie de mogelijkheid om te vergaderen in een vergaderzaal. Dit kan je combineren met een outdoor activiteit en vervolgens kunnen jij en jouw collega’s de dag afsluiten met een heerlijke BBQ of een uitgebreid buffet.

 

Is deze locatie uitstekend voor jouw bedrijfs- of teamuitje? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee in wat de mogelijkheden zijn.