boogschieten

Bij Event Maniacs in Eindhoven hebben we de perfecte mix van spanning en plezier voor al jullie uitjes, of het nu gaat om familiebijeenkomsten, vriendenweekenden of bedrijfsuitjes. Boogschieten is een ideale activiteit om de teamgeest te versterken, individuele vaardigheden uit te dagen en samen onvergetelijke herinneringen te creëren. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jullie deze eeuwenoude kunst te leren!

Zijn jullie klaar voor een actief bedrijfs- of teamuitje vol spanning? Boogschieten is de perfecte keuze voor jullie team! Na een duidelijke uitleg van onze ervaren instructeurs gaan jullie zelf aan de slag. Uiterste concentratie is vereist terwijl je de boog spant en probeert de roos te raken, of misschien landt je pijl net naast het doel?

Na een warming-up gaan jullie de competitie aan. Schiet op kleinere doelen, zoals ballonnetjes, en ontdek wie het meest nauwkeurig is. Voor degenen die op zoek zijn naar extra uitdaging, is er een funronde als er nog tijd over is.

Boogschieten is niet alleen leuk, het ontwikkelt ook goede oog-hand coördinatie. De onderlinge support van je team is hierbij cruciaal. Of je nu de competitie individueel aangaat of als groep, deze activiteit biedt voor elk wat wils. De nieuw geleerde vaardigheden neem je mee terug naar je bedrijf, waardoor het niet alleen een leuke, maar ook een leerzame ervaring wordt.

Wil je deze unieke boogschietervaring beleven? Reserveer nu bij Event Maniacs voor een onvergetelijk uitje met familie, vrienden of collega’s. Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen en maak je klaar voor een boogschietspektakel!

2 uur

vanaf 12  jaar

100 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!