boogschieten

Zijn jullie toe aan een actief bedrijfs- of teamuitje met een hoop spanning? Dan is boogschieten het perfecte uitje voor jullie team!
Na de uitleg van onze ervaren instructeurs gaan jullie zelf beginnen! Uiterste concentratie is hierin een vereiste! Je spant de boog aan en bam in de roos, of toch in het net ernaast?
Nu zijn jullie goed opgewarmd voor een competitie. Jullie gaan op kleinere doelen schieten, denk hier bij aan kleine ballonnetjes.. Zoeken jullie meer uitdaging? Niet getreurd, als er nog tijd over is, spelen jullie een funronde. 

Bij deze activiteit ontwikkel je een goede oog-hand coördinatie. De support van je team is hier in erg belangrijk. Het competitieverband is zowel individueel als in groepsverband. De vaardigheden die jullie hebben ervaren tijdens deze activiteit nemen jullie mee terug naar jullie bedrijf! Als je de tips van de instructeur en eventueel van je team toepast, dan raak je bijna gegarandeerd het doel.

2 uur

vanaf 12  jaar

100 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!