Luchtbuks schieten

Altijd al goed kunnen schieten met een luchtbuks? Dat is geen probleem! Tijdens deze activiteit kun jij je helemaal uitleven op een doelwit, namelijk een bordje met blazoen. Deze activiteit heeft ook een historisch tintje. De wapens waarmee er geschoten wordt, komen uit de tweede wereldoorlog. Maar wees gerust, ze zijn omgebouwd.
Samen met je collega’s ga je de strijd aan. Wie raakt de meeste doelwitten en wie wordt dus de beste schutter? Wij hebben een eigen schietveld, maar komen we ook naar gewenste locatie bijvoorbeeld bij je bedrijf, op een veldje in de buurt van jouw bedrijf of in een wilde omgeving. Oftewel waar het mogelijk is om een schietbaan te maken. 
Ga staan, houd het geweer in de juiste positie en schiet. BAM het doel is geraakt of toch niet? Durven jullie de uitdaging aan te gaan om te kijken wie de beste schutter van jou en je collega’s is? Kom erachter met dit stoere en uitdagende bedrijfs- of teamuitje. 

2 uur

vanaf 12 jaar

100 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!