Luchtbuks schieten

Ben je altijd al een scherpschutter geweest? Dan is luchtbuks schieten bij Event Maniacs dé activiteit waar jij je schietvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Beleef deze historisch getinte uitdaging op ons eigen schietveld of laat ons naar een door jou gewenste locatie komen, zoals bij je bedrijf, in de buurt of een andere geschikte omgeving.

Tijdens luchtbuks schieten krijg je de kans om te schieten met wapens die hun oorsprong vinden in de Tweede Wereldoorlog. Wees gerust, deze luchtbuksen zijn volledig omgebouwd en staan garant voor veilig en verantwoord plezier. Op ons schietveld of de door jou gekozen locatie ga je samen met familie, vrienden of collega’s de strijd aan.

Sta klaar, neem de juiste positie in, richt en schiet! Het doelwit, een bordje met blazoen, wacht op jouw scherpschutterskunsten. BAM! Het doel is geraakt, maar wie van jullie raakt de meeste doelwitten en wordt gekroond tot de ultieme schutter? Daag jezelf en je team uit tijdens dit stoere en uitdagende bedrijfs- of teamuitje.

Bij Event Maniacs begrijpen we dat de perfecte locatie vaak bij jou in de buurt is. Daarom bieden wij de flexibiliteit om naar jou toe te komen. Of het nu op je bedrijfsterrein is, in een nabijgelegen veld of een andere geschikte buitenomgeving, wij maken overal een schietbaan mogelijk.

Durf jij de uitdaging aan om te ontdekken wie de beste schutter is? Reserveer dan nu jouw luchtbuks schietavontuur bij Event Maniacs in Eindhoven. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen en bereid je voor op een dag vol historisch plezier en competitie!

2 uur

vanaf 12 jaar

100 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!