Amfibie voertuig rijden

Deze unieke activiteit gaat jullie dag helemaal maken! Als  je in een amfibie voertuig zit, zit je vol met spanning, avontuur en natuurlijk modder.  Samen met amfibie voertuigen komen we jullie kant op, we zijn daarom ook geschikt voor verschillende maten groeps- of bedrijsuitjes!

Voordat je de uitdaging aan kan gaan, krijgen jij en je collega’s een instructie door onze instructeurs. Ook krijgen jullie een helm op en gaan jullie daarna zelf aan de slag. 

Zijn jij en je collega’s goed op elkaar ingespeeld? Leggen jullie het parcours helemaal af? Of haken jullie toch af in het midden van de baan? Kunnen jullie ondanks de besturing de finish halen? 

vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
700 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!