Car wars / RC autorace

Willen jij en jouw collega’s testen hoe goed de samenwerking verloopt? Bij deze activiteit staat teambuilding namelijk centraal. 
De activiteit gaat als volgt, met een maximale snelheid van ruim 50 km/h ga je proberen je collega’s te verslaan op het uitgezette parcours. Je gaat in 2-tallen aan de slag. De een rijdt en de ander is de baan assistent. Na 10 minuten racen wisselen we uiteraard van rol.

Doen jullie dit goed en secuur, dan ben je zo bij de finish en gaat jouw team er met de winst vandoor. Gaat de communicatie nog niet helemaal goed, dan zullen jullie niet zo gemakkelijk bij de finish eindigen. Je legt het parcours af door goed samen te werken met je teamgenoot.


Wie zullen de snelste zijn? Team kantine, team marketing of toch team administratie?

 

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

20 x 40 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze activiteit, maar veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op!