Car wars / RC autorace

Ben jij klaar om de teamspirit te testen en tegelijkertijd vol gas te gaan? Bij Event Maniacs staat de ultieme teambuilding centraal met onze opwindende RC Autorace-activiteit. Perfect voor familie-uitjes, vriendengroepen en bedrijfsteambuilding in Nederland en Vlaamstalig België!

Bij RC Autorace draait alles om teamwork en snelheid. Met op afstand bestuurbare auto’s die ruim 50 km/h halen, ga je de strijd aan met je collega’s op een uitdagend parcours. Jullie vormen teams van twee personen, waarbij de een de coureur is en de ander fungeert als de baan assistent. Na 10 minuten racen wisselen jullie van rol, zodat iedereen beide posities kan ervaren.

De sleutel tot succes ligt in communicatie en samenwerking. Een foutloze samenwerking tussen de coureur en de baan assistent zorgt ervoor dat jullie als team de finish bereiken en de overwinning opeisen. Elk detail telt, en het nauwkeurig afleggen van het parcours is cruciaal.

Welk team gaat er met de snelste tijd vandoor? Is het Team Kantine dat met een verbluffende wendbaarheid over het parcours scheurt? Of misschien Team Marketing dat met strategische beslissingen de leiding neemt? Laat je verrassen door de snelheid, sensatie en onvoorspelbare wendingen van de RC Autorace!

Wil je de teambuilding naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd genieten van een opwindend avontuur? Reserveer dan nu de RC Autorace-activiteit bij Event Maniacs in Eindhoven. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen, en bereid je voor op een dag vol snelheid, teamwork en onvergetelijke momenten!

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

20 x 40 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!