Archery Tag

Was jij vroeger ook zo goed in trefbal, kan je goed richten met pijl en boog en houden jij en je collega’s van een uitdagende teamuitje? Dan is Archery Tag, een combinatie van trefbal en boogschieten, echt iets voor jullie.
Allereerst krijgen jullie een korte instructie door een van onze instructeurs. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe je het spel op een veilige manier kan spelen. Na deze uitleg krijgen jullie een helm, boog en speciale pijlen. Deze speciale pijlen bezitten een rubberen knots, zodat niemand bezeerd kan worden. 
In een afgezet veld ga je de strijd met elkaar aan. In twee verschillende teams heeft ieder team een eigen helft met verschillende schuilpunten. Als je geraakt bent, dan ben je af. Daarnaast kan er met deze activiteit verschillende spellen gespeeld worden die de instructeurs uitleggen. Extra veel plezier en actie!
Welk team blijft er als laatste overeind? Wie wordt de beste schutter van de groep en wie kan de pijlen het beste ontwijken?
Ontdek het met deze uitdagende activiteit en kom erachter hoe het is om net als in ‘The Hunger Games’ met pijl en boog te schieten. 

vanaf 60 min

vanaf 12 jaar

450 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!