Archery Tag

Was jij vroeger ook zo goed in trefbal, kan je goed richten met pijl en boog en houden jij en je collega’s van een uitdagende teamuitje? Dan is Archery Tag, een combinatie van trefbal en boogschieten, echt iets voor jullie.
Allereerst krijgen jullie een korte instructie door een van onze instructeurs. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe je het spel op een veilige manier kan spelen. Na deze uitleg krijgen jullie een helm, boog en speciale pijlen. Deze speciale pijlen bezitten een rubberen knots, zodat niemand bezeerd kan worden. 
In een afgezet veld ga je de strijd met elkaar aan. In twee verschillende teams heeft ieder team een eigen helft met verschillende schuilpunten. Als je geraakt bent, dan ben je af. Daarnaast kan er met deze activiteit verschillende spellen gespeeld worden die de instructeurs uitleggen. Extra veel plezier en actie!
Welk team blijft er als laatste overeind? Wie wordt de beste schutter van de groep en wie kan de pijlen het beste ontwijken?
Ontdek het met deze uitdagende activiteit en kom erachter hoe het is om net als in ‘The Hunger Games’ met pijl en boog te schieten. 

Was je vroeger een meester in trefbal en heb je een scherp oog voor boogschieten? Dan is Archery Tag jouw ideale teamuitje. Bij Event Maniacs beginnen we met een korte instructie van onze ervaren begeleiders. Veiligheid staat voorop, dus je leert hoe je het spel op een verantwoorde manier kunt spelen. Vervolgens ontvang je een helm, boog en speciale pijlen met een rubberen uiteinde, zodat iedereen veilig kan genieten van deze sportieve uitdaging.

Op het afgezette veld gaan de teams de strijd met elkaar aan. Beide teams hebben hun eigen helft met strategische schuilpunten. Raak je geraakt door een pijl? Dan ben je tijdelijk uitgeschakeld. Maar wees gerust, de speciale pijlen zorgen voor plezier zonder risico op verwondingen. Onze instructeurs leggen verschillende spellen uit, waardoor elke ronde weer anders en opwindend is. Welk team blijft als laatste overeind? Wie toont het beste schuttersinstinct en wie weet behendig de pijlen te ontwijken?

Archery Tag biedt je de kans om de spanning van ‘The Hunger Games’ te ervaren, maar dan in een veilige en leuke omgeving. Dit is niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een sociale activiteit waarbij samenwerking en teambuilding centraal staan.

Of je nu een gezinsuitje plant, een dagje weg met vrienden organiseert of op zoek bent naar een uniek bedrijfsuitje, Archery Tag past bij elke gelegenheid. Event Maniacs is gespecialiseerd in het organiseren van grote bedrijfsuitjes, niet alleen in Eindhoven maar in heel Nederland en Vlaamstalig België.

Wil je je familie, vrienden of collega’s verrassen met een dag vol actie en gezelligheid? Reserveer nu bij Event Maniacs en ontdek de opwinding van Archery Tag. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen, en bereid je voor op een dag vol lachen, strategie en competitie!

 

 

vanaf 60 min

vanaf 12 jaar

450 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!