Expeditie robinson

Op zoek naar een avontuurlijk en spannend bedrijfs- of teamuitje? Dan moet je bij ons zijn, bij Event Maniacs! We bieden een onvergetelijke ervaring met onze te gekke activiteit: Expeditie Robinson. Ontdek of jij en je collega’s de uitdaging aankunnen en kunnen overleven op een onbewoond eiland!

Bij Expeditie Robinson verdelen we de groep in verschillende teams die de strijd met elkaar aangaan om de titel van echte overlevers te verdienen. Het is een ware test van vaardigheden, teamwork en doorzettingsvermogen.

Stel jezelf op de proef door vuur te maken – wie kan als eerste het touwtje doorbranden? Daag je smaakpapillen uit tijdens de eetproef en ontdek of je het verschil kunt proeven tussen een hondenkoekje en een gewoon koekje. En test je precisie en behendigheid tijdens de katapultproef.

Tijdens deze activiteit waan je je helemaal op het onbewoonde eiland van Expeditie Robinson. Het is een mix van avontuur, spanning en hilariteit die gegarandeerd voor onvergetelijke herinneringen zal zorgen.

Expeditie Robinson kan op verschillende locaties worden georganiseerd, of het nu op onze eigen locatie is, op een parkeerplaats of in een park – wij zorgen voor de perfecte setting voor jullie avontuur.

Welk team weet de meeste punten te behalen en kroont zichzelf tot echte Robinson? Ontdek het tijdens Expeditie Robinson bij Event Maniacs en beleef een dag vol spanning, teamwork en plezier!

vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!