Expeditie robinson

Zijn jij en jouw collega’s op zoek naar een uitdagend en avontuurlijk bedrijfs- of teamuitje? Dan ben je op het juiste adres bij Eventmaniacs. Wij verzorgen namelijk de te gekke activiteit Expeditie Robinson. Kom erachter of jij en jouw collega’s zouden overleven op een onbewoond eiland. 
De groep wordt opgedeeld in verschillende teams die de strijd met elkaar  aangaan om bekroond te worden als echte overlevers van Expeditie Robinson.
Jullie gaan zelf vuur maken, wie brand als eerste het touwtje door? Daarnaast is er een eetproef, herken jij het verschil tussen een hondenkoekje of een gewoon koekje? En wie schiet er het vest met de katapult proef? Jullie wanen jezelf helemaal op het onbewoonde eiland van Expeditie Robinson. 
Deze activiteit kan op verschillende locaties georganiseerd worden, denk hierbij aan een eigen locatie zoals de parkeerplaats of in een park. 
Halen jullie met je team de meeste punten binnen en kronen jullie jezelf tot echte Robinson?

vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!