Sumoworstelen

Hebben jij en jouw collega’s altijd al eens in de huid van een sumoworstelaar willen kruipen? Dan is dit je ideale kans! Wie gaat er winnen en wordt de worstelkampioen van jullie bedrijf? Wie is er binnen 2 seconden uitgeschakeld? Wie blijft er het langst overeind? 
Deze activiteit gaat als volgt. Jij en jouw collega’s strijden één op één tegen elkaar. Wees verstandig en maak een slimme keuze en kies de juiste tegenstander om zo lang mogelijk op je benen te blijven staan.  
Om je als een echte sumoworstelaar te laten voelen krijgen jullie van ons een mooi sumoworstelpak aan. Het doel van dit spel is dan ook om de tegenstander zo snel mogelijk van de mat te krijgen. Hoe je dit gaat doen, mag je helemaal zelf weten. Ben jij de sterke, snelle of slimme worstelaar? 


vanaf 30 min

vanaf 10 jaar

10 x 10 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!