Sumoworstelen

Wil je een onvergetelijke ervaring beleven samen met je familie, vrienden of collega’s? Stap dan in de wereld van sumoworstelen bij Event Maniacs! Dit spannende en hilarische spel biedt de perfecte mix van plezier, competitie en teambuilding voor iedereen.

Bij sumoworstelen strijden jij en je collega’s één op één tegen elkaar op een zachte, gepolsterde mat. Het doel is om je tegenstander uit balans te brengen en hem of haar van de mat te duwen. Maar pas op, want je moet ook je eigen evenwicht bewaren!

Het sumoworstelpak dat je draagt geeft je de authentieke sumoworstelervaring, terwijl je tegelijkertijd de vrijheid hebt om je eigen strategieën te bedenken. Ben jij de sterke, snelle of slimme worstelaar die als overwinnaar uit de strijd komt?

Klaar voor een unieke en opwindende activiteit vol lachen, gieren en brullen? Boek dan nu jouw sumoworstelervaring bij Event Maniacs in Eindhoven! Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor alle deelnemers. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer jouw plek voor een onvergetelijk avontuur!

Kom langs bij Event Maniacs en ontdek wie de ultieme sumoworstelkampioen wordt! Samen maken we van jouw uitje een geweldige herinnering waar nog lang over nagepraat zal worden. Tot ziens bij Event Maniacs!

vanaf 30 min

vanaf 10 jaar

10 x 10 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!