Over ons

Zoek je een organisatie die écht naar je luistert, die doet wat beloofd wordt en heel bewust is van jou wensen?

Welkom bij Event Maniacs

Waarom Event Maniacs?
Ik ben zelf een ondernemer en weet hierdoor hoe kostbaar je tijd is. Wij helpen je graag, met input
vanuit jullie, om een onvergetelijk bedrijfs- of teamuitje te verzorgen. Vaak wordt een bedrijfs- of teamuitje geregeld
tussen de bedrijven door, maar wij nemen die zorg geheel op ons. Terwijl je zelf bezig kunt zijn met je core business.
Uiteraard ben jij de persoon die beslissingen maakt in de keuzes en het budget.

Elke dag van 09:00 tot 20:00 staat er een mailteam garant om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden!

Wie zit er achter Event Maniacs? Maak kennis met ons team!

Pip

Hulphond & bewaking

Woef! Ik ben Pip. Stiekem ben ik de baas van het bedrijf! Als ik blaf, dient iedereen te luisteren! Ik houd de boel in de gaten op kantoor, doet iedereen wat hij of zij moet doen? Wie komt er binnen? Staat er iemand voor de deur? Uiteraard doe ik dit vanuit mijn prominente luie mand in het midden van het kantoor! Soms vind ik alles in de gaten houden wel zwaar hoor, dan doe ik rustig even mijn ogen dicht voor een powernapje. Naast dat ik graag op kantoor ben, vind ik het ook fantastisch om mee te gaan naar evenementen. Quads, powerturns of paintball, ik lig er niet wakker van. Het leuke van op evenementen zijn, is dat ik heel veel aandacht krijg en dat ik er voor zorg dat de dag toch nog net iets beter maak met mijn aanwezigheid. Uiteraard vind ik het heerlijk om even te rennen en stoeien waarna ik gewoon rustig in de auto ga liggen slapen.

Léon

Sales

Hallo, Ik ben Léon. Als sales/account medewerker ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van bestaande klanten voor Event Maniacs. En natuurlijk ook om te zorgen dat nieuwe klant(en) de juiste informatie krijgen betreffende de specifieke wensen die de klant aangeeft. Aangezien ik zelf uit de event wereld kom, ligt dit zeker in mijn straatje om het op juiste manier iedereen naar zijn zin te maken. Ik heb een heel gepassioneerd en getraind team achter mij staan waar ik van op aan kan om alles in goede banen en tevredenheid te laten verlopen. Het zijn tenslotte de 3 K’s Kwaliteit, Kwantiteit, en Klantgerichtheid, waar wij voor staan.

Tom

Hoofdinstructeur

Hoi, mijn naam is Tom en ik ben verantwoordelijk voor de opleidingen van ons personeel. Met verschillende opleidingsdagen, voor zowel nieuwe als bestaande instructeurs, bereiden wij ons personeel zo goed mogelijk voor op de perfecte activiteit. Bij een opleidingsdag laten wij onze instructeurs ook alle activiteiten zelf ervaren, hierdoor krijgen zij een idee van wat jij ook beleeft! Mijn favoriete activiteit is quad rijden, want het is super actief, stoer en uitdagend. Ik vind het leuk om door modder te crossen en daarnaast de quad onder controle te houden. Zeker een aanrader als je van avontuur en uitdaging houdt en niet bang bent om vies te worden natuurlijk.

Bjarne

Hoofdinstructeur

Hallo, ik ben Bjarne. Als hoofdinstructeur zul je mij vaak zien bij een van de activiteiten. Ik kan je veel vertellen over de activiteiten van Event Maniacs door de ervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan. Ik vind het dan ook belangrijk dat de klant een leuke dag heeft gehad met een te gekke activiteit. De leukste activiteit van Event Maniacs vind ik toch wel een van de gemotoriseerde activiteiten, voornamelijk crosskarten. Het is super actief en uitdagend, het is een dagje lekker scheuren over de baan. Dus als je van actie houdt, dan zou ik zeker voor een van de gemotoriseerde activiteiten gaan. Ik heb er erg zin in om jullie instructies te geven bij welke activiteit dan ook, dus wie weet tot binnenkort!

Chantal

Hoofdinstructeur

Mijn naam is Chantal. Ik ben als stagiaire begonnen bij dit bedrijf en werk nu al een tijdje als hoofdinstructeur in dit enthousiaste en leuke team. Wat ik zelf erg leuk vind aan Event Maniacs is dat we erg veel afwisseling hebben in de werkzaamheden. Er is niet snel iets tè gek en veel kan! De leukste activiteit van Event Maniacs vind ik Powerturnen. Het is grappig om te zien hoe verschillend teams omgaan met de powerturn. Bij de een gaat het super goed en bij de ander dramatisch slecht. Met de powerturn kun je kijken of je echt samen kunt werken of juist helemaal niet. Het is leuk om die afwisseling daarin te zien. In mijn vrije tijd probeer ik een beetje sportief te blijven en voetbal ik in een damesteam in Eindhoven. De eerste, tweede en derde helft geef ik dan ook altijd 100%.

Willem

Hoofdinstructeur

Hallo, ik ben Willem. Als hobby vind ik het leuk om lekker te sporten. Een andere hobby is om een gezellige tijd te hebben met mijn vrienden wanneer het kan. Ik vind het leuk om mensen plezier te laten hebben! Natuurlijk is dat het leukst om dat lekker buiten te kunnen doen. Ik vind zelf Luchtbuks schieten de leukste activiteit. Een combinatie van concentratie, focus en richtingsgevoel. Altijd proberen de beste te zijn van de groep door alle vlakken te raken, zelfs tijdens de gekke paar minuten, als de vlakken bewegen van links naar rechts of boven naar onder. Ik stap zeker niet aan de kant voor zo'n uitdaging en vind het dan ook leuk om jullie daarin te begeleiden en instructies te geven over deze stoere activiteit.

Teun

instructeur

Mijn naam is Teun en ik ben een vrolijke en enthousiaste kracht die sinds 2014 werkzaam is binnen het team. Mijn drijfveer is dat ik elke bezoeker tevreden naar huis zie gaan. Het is tof om te zien dat een groep door activiteiten samengebracht kan worden en grenzen kan verleggen. Tijdens de activiteiten vind ik persoonlijk contact met de bezoeker leuk zodat ik daarop kan inspelen.Iedere groep is anders, dat maakt dit werk zo ontzettend leuk om te doen. Ik zie jullie graag op een van de events en we maken er samen een gezellig dag van. Daarnaast is Paintball mijn favoriete activiteit. Een zeer actieve en avontuurlijke activiteit waarbij stilstaan geen optie is. Constant in beweging zijn om de verfballetjes te ontwijken en om zelf natuurlijk wel anderen te beschieten met verfballetjes. Af en toe wel pijnlijk, maar dan moet je ervoor zorgen dat je niet geraakt wordt natuurlijk.

Robin

instructeur

Hallo, ik ben Robin. Ik ben sinds 2015 werkzaam bij Event Maniacs. Na meerdere stageprojecten met succes afgerond te hebben bij dit bedrijf, ben ik begonnen als instructeur. Ik loop dus al heel wat jaren mee en heb inmiddels zo'n beetje alles binnen het bedrijf gezien. Momenteel houd ik me voornamelijk bezig met het opleiden van nieuw personeel en het ondersteunen bij de grotere events van Event Maniacs. Het creëren van een leuke sfeer is belangrijk voor mij en ik weet dan ook van iedere activiteit een waar feest te maken. Buiten het werk ben ik vaak in de boksring te vinden om fysiek up-to-date te blijven. De leukste activiteit bij Event Maniacs vind ik boogschieten en kruisboogschieten. Richten op doel, goede focus en de pijl vliegt zo in de roos!

Koen

instructeur

Hee hallo, ik ben Koen. Een sportieve jongen die graag bezig is met een actieve en gezonde levensstijl, zoals fitness en gezonde voeding. Daarnaast ben ik ook erg fanatiek bij de gemotoriseerde activiteiten van Event Maniacs. Rijden in een crosskart is dan ook zeker mijn favoriet. Een goede balans vinden en goede samenwerking is erg belangrijk bij deze activiteit. Het is een hele uitdaging, maar daar houd ik wel van en het geeft ook veel plezier. Het geeft mij een fijn gevoel als gasten met een positief gevoel naar huis gaan en een top dag hebben gehad. Mijn doel is dan ook om jullie duidelijke instructies te geven en een vermakelijke dag te bezorgen.

Joshua

instructeur

Hallo, mijn naam is Joshua. Ik ben inmiddels al even werkzaam binnen het bedrijf. Ik heb veel affiniteit met techniek en horeca. Dit zie je terug in mij, als zijnde instructeur en als gastheer. De allerleukste activiteit van Event Maniacs vind ik toch wel een van de gemotoriseerde activiteiten, namelijk quad rijden. Lekker crossen over de baan, je kan je helemaal laten gaan. Bij mij staat de klant altijd centraal. Klanten moeten natuurlijk de dag van hun leven hebben.

Albert

instructeur

Mijn naam is Albert. Ik beschrijf mezelf als iemand met een positieve mindset, een teamspeler maar vooral ook gezellig en sociaal. Werken bij Event Maniacs zorgt ervoor dat ik mezelf kan zijn en groepen goed kan begeleiden en instructies kan geven. Mijn favoriete activiteit is Paintball. Het constant op je hoede zijn, ontwijken van verfballetjes en het schieten geeft mij energie en adrenaline. Als iemand in het veld in een roze konijnenpak loopt, ben ik dan ook zeker niet bang om diegene onder vuur te nemen. Daarnaast vind ik het leuk om aan motoren te sleutelen in mijn vrije tijd.

Patrick

instructeur

Hallo allemaal, ik ben Patrick. Ik ben letterlijk en figuurlijk 'de clown' binnen het bedrijf. Vroeger zelf opgetreden als (balonnen)clown, steltlopen en typetjes en tegenwoordig instructeur bij Event Maniacs naast mijn andere baan. Ik ben naast instructie geven van stoere gemotoriseerde activiteiten ook erg handig met het verzorgen van licht, geluid, decor etcetera. Het 'clownen' bij events ben ik altijd wel een beetje blijven doen, omdat het ook gewoon superleuk is om te doen. En zo dus ook bij Event Maniacs. Eigenlijk ben ik een all round medewerker, maar de voorkeur gaat toch wel een beetje uit naar gemotoriseerde activiteiten. Lekker een beetje actie! Dus wie weet, tot binnenkort.

Thomas

instructeur

Hey, ik ben Thomas. Ik ben als stagiair begonnen bij Event Maniacs en heb hier de stage en schoolopdrachten succesvol afgerond. Uiteindelijk ben ik blijven hangen bij het bedrijf en ben ik er nu werkzaam als instructeur. Het liefst geef ik instructies over de crosskart, dit is namelijk een van mijn favoriete activiteiten van Event Maniacs. Het is erg actief en competitief en je kan lekker crossen door modder. Ik houd ervan om actief bezig te zijn en in mijn vrije tijd speel ik dan ook graag voetbal. Daarnaast ben ik erg sociaal en vind ik het leuk om groepen een geweldige dag te geven met een van onze activiteiten.

Casper

instructeur

Hallo, ik ben Casper. Een erg fanatieke jongen die graag actief bezig is. Ik ben instructeur bij Event Maniacs en vind het dan ook erg leuk om groepen te begeleiden zodat je een gezellige en vermakelijke dag hebt gehad. Mijn favoriete activiteit is het actieve en uitdagende Lasergamen! Voor ons ander bedrijf van de verhuur en outdoor activiteiten op ons eigen terrein ben ik verantwoordelijk in het mailteam. Ik en het mailteam zorgen ervoor dat de mailtjes in de avond beantwoord worden, zodat klanten voor de verhuur en bezoekers voor de activiteiten sneller geholpen kunnen worden.

Emma

instructeur

Hoi hoi, mijn naam is Emma. Ik ben een enthousiaste meid met een brede interesse en een gezonde ambitie. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden leuke en actieve activiteiten doen en hou ik er erg van om nieuwe dingen te leren. Als instructeur bij Event Maniacs zorg ik voor gezelligheid en een onvergetelijke ervaring voor de klant. De leukste activiteiten van Event Maniacs vind ik Lasergame en Paintball, bij deze activiteiten ben je namelijk lekker actief bezig en wil je natuurlijk perse winnen van het andere team.

Loek

Monteur & instructeur

Hallo daar, ik ben Loek. Een rustige jongen met erg veel liefde voor technologie en outdoor activiteiten, vooral die van Event Maniacs natuurlijk. Crosskarten staat dan ook hoog op mijn lijstje van favorieten activiteiten. Ik geef graag instructies over hoe je de crosskart moet besturen en hoe je het beste kan crossen over het parcour. Ik ben werkzaam bij Event Maniacs als monteur en instructeur. Instructeur op locatie en monteur in de werkplaats. Ik houd me graag bezig met gemotoriseerde voertuigen, daar ligt mijn passie. Ik vind het leuk om de voertuigen te repareren als er iets kapot is en natuurlijk om het voertuig zo soepel mogelijk te laten rijden voor de optimale rij beleving. Daarnaast ben ik erg handig op technologisch gebied. Mocht er iets kapot zijn, bijvoorbeeld een laser, dan zorg ik ervoor dat die zo snel mogelijk gemaakt is en jullie een goedwerkend apparaat hebben om de activiteit te doen. Ik zorg ervoor dat de klanten een geweldige dag beleven zowel als instructeur als op technologisch gebied.

Gerrit

technische dienst

Hallo, mijn naam is Gerrit. Je zult mij nauwelijks zien, want ik ben vooral werkzaam in de werkplaats op het kantoor. Ik ben super handig met techniek en alles wat ermee te maken heeft. Kapotte lasergame wapens? Geen probleem, ik zorg ervoor dat het apparaat weer werkt. Daarnaast is mijn hobby om te sleutelen met verschillende gereedschappen om iets nieuws te creëren. Hier en daar wat door elkaar husselen en verdraaien om zo iets te laten werken, bijvoorbeeld targets voor het Lasergamen. Lekker technisch en heerlijk rustgevend.

Pleun

Sales & Marketing

Ik ben Pleun. Ik ben werkzaam op de Sales en Marketing afdeling bij Event Maniacs. Daarnaast werk ik in het mailteam van Event Maniacs, waarbij ik alle mailtjes zorgvuldig en tijdig beantwoord. Zodat jij kan genieten van een te gekke en uitdagende activiteit en een geheel verzorgde gezellige dag. Mijn favoriete activiteit is Luchtbuksschieten. Het lijkt dan alsof ik op de kermis sta en een grote knuffel kan winnen. Daarom probeer ik ook altijd mijn uiterste best te doen om zoveel mogelijk vlakken te raken. Dit lukt meestal door goede concentratie en door scherp te richten. Als ik niet aan het werk ben, houd ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden, series kijken en op vakantie gaan.

Bregje

Sales

Hallo allemaal, mijn naam is Bregje. Ik ben sales medewerker bij Event Maniacs en in mijn functie ben ik veel bezig met klantencontact. Zo zou het kunnen zijn dat je een mailtje van mij of een van mijn collega’s van het mailteam krijgt als je een aanvraag plaatst bij Event Maniacs. Ik ben na mijn stage blijven plakken en heb het nog altijd naar mijn zin. Mijn favoriete activiteiten zijn boogschieten en quad rijden, omdat het erg avontuurlijke activiteiten zijn. Ook ben je bij beide activiteiten bezig met behendigheid en moet je erg geconcentreerd blijven. Ik hoop snel iets van jullie te horen, zodat we een mooi evenement voor jullie neer kunnen zetten.

Katoesjka

Administratief medewerker

Jeroen

Administratief medewerker

Christian

eigenaar

Goedendag, mijn naam is Christian en ik ben de eigenaar van Event Maniacs. Al heel wat jaren geleden ben ik gestopt bij mijn toenmalige werkgever en ben ik voor mijn eigen bedrijf gegaan. Mijn liefde voor stoere en uitdagende outdoor activiteiten is nooit weggegaan en daarom ben ik Event Maniacs begonnen waar al mijn favoriete outdoor activiteiten gedaan kunnen worden. Inmiddels heb ik een groot team die me helpt om jou en je collega's een gezellige en goed georganiseerde dag te bezorgen. Wie weet zie ik je wel terug tijdens een event, tot dan!