kruisboogschieten

Bij Event Maniacs in Eindhoven beleef je een onvergetelijke tijd met familie, vrienden of collega’s tijdens onze diverse en op maat gemaakte activiteiten. Voor degenen die op zoek zijn naar een activiteit vol spanning en precisie, is Kruisboogschieten dé perfecte keuze. Een activiteit die geschikt is voor iedereen, of je nu met je familie een gezellig dagje uit plant, met vrienden op avontuur gaat, of een uniek bedrijfsuitje organiseert.

Stap binnen in de fascinerende wereld van het kruisboogschieten, een tijdloze activiteit die concentratie, precisie en plezier combineert. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat zowel beginners als gevorderden een geweldige tijd hebben. Na een duidelijke uitleg over het gebruik van de kruisboog, ga je zelf aan de slag. Voel de spanning terwijl je de boog spant, je richt op het doel, en met een vloeiende beweging de trekker overhaalt.

Of je nu een familiereünie organiseert, een dagje uit met vrienden plant of een bedrijfsuitje zoekt, kruisboogschieten past perfect bij elke gelegenheid. De activiteit is ontworpen om samenwerking en competitie te bevorderen, waardoor het ideaal is voor groepen van alle soorten en maten. Wie van jullie is de scherpschutter van de dag?

Event Maniacs staat bekend om het organiseren van grote bedrijfsuitjes, niet alleen in Eindhoven maar in heel Nederland en Vlaamstalig België. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om activiteiten op maat te maken, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu kiest voor een dag vol avontuur of een combinatie van verschillende activiteiten, wij zorgen ervoor dat het een evenement wordt om nooit te vergeten.

Klaar om je schietskills te laten zien tijdens een onvergetelijk uitje? Reserveer nu bij Event Maniacs en ontdek de opwinding van kruisboogschieten. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen, en bereid je voor op een dag vol plezier, lachen en natuurlijk, scherpschieten!

 

 

vanaf 30 min

vanaf 14 jaar

20 X 40 m met veilige achterkant

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!