kruisboogschieten

Willen jullie een bedrijfs- of teamuitje vol spanning? Dan is kruisboogschieten echt iets voor jullie!
Na de uitleg van een van onze instructeurs gaan jullie zelf aan de slag met de kruisboog. Je spant de boog aan, legt het pijltje in de loop en je gaat mikken op het doel. Concentratie is erg belangrijk bij het richten van de kruisboog, omdat je de snelheid van het pijltje niet kan bepalen. 
Eerst dus een oefenrondje en zodra jullie zijn opgewarmd gaat de competitie beginnen. 

Wie raakt er het vaakst op het doel en wie schiet er helemaal mis? Jullie gaan ook als uitdaging op kleinere doelen schieten, denk hier bij aan kleine ballonnetjes. Als er nog tijd over is, spelen we een te gekke funronde. 

Vinden jij en je collega’s het tof om met wapens van vroeger te schieten? En gaan jullie graag de competitie met elkaar aan? Dan is kruisboogschieten echt iets voor jullie als bedrijfs- of teamuitje. 

vanaf 30 min

vanaf 14 jaar

20 X 40 m met veilige achterkant

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schietactiviteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!