rokjes voetbal

Op zoek naar een unieke en hilarische activiteit voor jouw volgende familie-uitje, vriendengroep of bedrijfsuitje? Bij Event Maniacs in Eindhoven introduceren we met trots onze nieuwste activiteit: Rokjesvoetbal! Gegarandeerd een bron van gelach en plezier voor iedereen die van een ludieke uitdaging houdt.

Rokjesvoetbal is een bijzondere en leuke variant van het traditionele voetbalspel. Stel je voor: jouw mannelijke collega’s gehuld in kleurrijke rokken, strijden in teams op het voetbalveld. Het ene team in opvallende oranje/zwarte shirts, het andere in groen/wit. Een spel waarin hilariteit en sportiviteit samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

De groep wordt verdeeld in twee teams die de competitie tegen elkaar aangaan. Ieder team krijgt niet alleen een groot shirt, maar ook een hilarisch rokje om het speelplezier te vergroten. Eenmaal omgekleed is het tijd voor het grappigste potje voetbal dat jullie ooit hebben gespeeld. Alles wat je nodig hebt, is voldoende ruimte om een veld uit te zetten. Of het nu een parkeerplaats, grasveldje of park is, Rokjesvoetbal is op elke locatie een feest.

Rokjesvoetbal gaat verder dan alleen plezier maken; het is ook een uitstekende activiteit om teambuilding, samenwerking en teamspirit te testen. Het spel stimuleert op een ludieke manier communicatie en samenwerking, waardoor het perfect is voor een bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit.

Wil je jouw familie, vrienden of collega’s zien lachen en genieten van een uniek voetbalavontuur? Boek dan Rokjesvoetbal bij Event Maniacs in Eindhoven! Wij zijn geschikt voor grote bedrijfsuitjes in heel Nederland en Vlaamstalig België. Reserveer vandaag nog en bereid je voor op een dag vol plezier, humor en onvergetelijke momenten. Lachend het veld op met Rokjesvoetbal van Event Maniacs!

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

25 x 50 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!