rokjes voetbal

Met deze bijzondere vorm van voetballen is een hoop gelach gegarandeerd. Zou jij jouw mannelijke collega’s wel eens in een rokje willen zien? Dat kan bij het actieve spel rokjesvoetbal.
De groep wordt verdeeld in twee teams die de competitie tegen elkaar aan zullen gaan. Ieder team krijgt een groot shirt aan, het ene team een oranje/zwart shirt en het andere team een groen/wit shirt. Ook krijgt iedere speler uit het team een grote rok aan. 
Nadat iedereen is omgekleed, kunnen jullie beginnen aan het grappigste potje voetbal die jullie ooit zullen gaan spelen. Alles wat je voor deze activiteit nodig hebt, is voldoende ruimte om een veld uit te zetten. Dit kan natuurlijk op verschillende plekken, bijvoorbeeld een parkeerplaats, een grasveldje of in een park. 
Deze activiteit is uitstekend voor een test van de samenwerking, teambuilding en teamspirit. Ideaal voor een bedrijfs-of teamuitje. 

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

25 x 50 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!