Jetskiën

Hebben jij en jouw collega’s zin in een extra uitdagende activiteit naast een andere avontuurlijke activiteit om de dag compleet te maken? Dan is jetskiën zeker een aanrader voor jullie team! Voel je als een vis in het water en ga lekker varen op de jetski op een prachtig open meer in Eindhoven omringd door een mooi bos. 
Na een goede uitleg van een van onze ervaren instructeurs, gaan jullie zelf de uitdaging aan in het water. Probeer je hoofd boven water te houden en niet om te kiepen. Maak scherpe bochten op je knieën of probeer de ultieme uitdaging aan te gaan door op te staan. 
Welke collega blijft het langste op de jetski? En wie bezit over de beste skills van het besturen van een jetski? Ontdek het bij deze fantastische buitenactiviteit op het water. Het enige wat je mee moet nemen is zwemkleding en een badhanddoek, de rest regelen wij om een bedrijfs- of teamuitje te organiseren om nooit te vergeten. 

Bij deze activiteit ontwikkel je een goed evenwicht, adrenaline en natuurlijk veel plezier. De support van je team is hierin erg belangrijk. Moedig elkaar aan en geef tips. De vaardigheden die jullie hebben ervaren tijdens deze activiteit nemen jullie mee terug naar jullie bedrijf! Als je de tips van de instructeur en eventueel van je team toepast, houden je het hoofd boven water.

2,5 uur

vanaf 12 jaar

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze gemotoriseerde activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!