Knotshockey

Op zoek naar een uitdagende en verrassende activiteit voor jouw volgende familie-uitje, vriendengroep of bedrijfsuitje? Ontdek dan knotshockey bij Event Maniacs! Deze unieke variant van hockey zorgt voor een hilarische en spannende ervaring voor jong en oud.

Hou je van hockey, maar ben je toe aan iets nieuws en opwindends? Dan is knotshockey precies wat je zoekt! Knotshockey lijkt sterk op traditioneel hockey, maar met een verrassende draai. In plaats van een gewone hockeystick, gebruiken spelers een stok met een grote knots eraan. Het doel? De bal zo snel en vaak mogelijk in het doel van de tegenstander slaan!

Bij knotshockey draait alles om behendigheid, snelheid en teamwork. Je kunt bijna niet lopen met de bal, dus je moet slim manoeuvreren en de bal al tikkend verplaatsen. Na een korte uitleg door een van onze ervaren instructeurs worden de teams gevormd: Team Geel tegen Team Blauw. Welk team zal de overwinning behalen en wie scoort de meeste punten in het doel van de tegenstander?familie.

Knotshockey is niet alleen een geweldige manier om je hockeyvaardigheden te testen, maar ook om teambuilding en samenwerking te bevorderen. Het spel zorgt voor een gezonde dosis competitie en plezier, waardoor het perfect is voor bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten of gewoon een dagje uit met vrienden en familie.

Klaar om een knotsgekke tijd te beleven met knotshockey bij Event Maniacs in Eindhoven? Reserveer vandaag nog en maak je op voor een onvergetelijk spel vol actie, competitie en plezier. Wij zijn geschikt voor grote bedrijfsuitjes in heel Nederland en Vlaamstalig België. Breng jouw familie, vrienden of collega’s samen voor een sportief en spannend avontuur met knotshockey!

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

25 x 50 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!