Knotshockey

Vinden jij en jouw collega’s hockey ook zo’n leuke sport? Dan is knotshockey echt iets voor jullie. Het lijkt erg veel op hockey, maar er zit toch een verrassende draai aan.
Met knotshockey gebruik je een stok met een grote knots eraan. Met dit spel is het de bedoeling om de bal zo snel en vaak mogelijk in het doel van de tegenstander te knuppelen. Dit zal nog best wel een uitdaging zijn, want je kan bijna niet lopen met de bal en zul je dus al tikkend de bal moeten verplaatsen. 
Nadat het spel is uitgelegd door een van onze instructeurs, zal de groep in teams verdeeld worden. Team geel tegen team blauw. Welk team zal er met de winst vandoor gaan? En wie scoort er de meeste punten in het doel van de tegenstander? 

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

25 x 50 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!