Kratten stapelen

Houden jij en je collega’s wel van een (hoge) uitdaging? Vertrouw jij je collega’s blindelings? Dan is kratten stapelen echt iets voor jouw bedrijf als bedrijfs- of teamuitje. 

Allereerst krijgen jullie een korte instructie van een van onze instructeurs. De bedoeling is om een zo hoog mogelijke toren te maken en ook het langst in de lucht te blijven. Jullie worden omringt door een grote opblaas constructie en gaan vervolgens de lucht in. 

Natuurlijk is veiligheid wel belangrijk. Daarom word je vastgezet aan de bovenkant van het luchtkussen. Door middel van een klimtuigje en een collega die onderaan staat, blijven jullie in de lucht. Alles wordt door ons goed op- en vastgezet, dus er kan helemaal niets gebeuren. 

Wie gaat er de hoogte in en stapelt de meeste kratten op elkaar? 

PS0523-1 krat stapelen (2)
vanaf 60 min

vanaf 12 jaar

20 x 20 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!