Kratten stapelen

Ben jij en je team klaar voor een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt? Bij Event Maniacs in Eindhoven dagen we jou, je familie, vrienden of collega’s uit voor de ultieme kratten stapeluitdaging. Of het nu gaat om een teambuilding bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst of een vriendenuitje, kratten stapelen brengt hoogte, plezier en teamwork samen!

Bij deze adrenaline-pompende activiteit staat een uitdagende toren bouwen centraal. Onze ervaren instructeurs geven je een korte briefing voordat je begint. Het doel is simpel maar spannend: bouw de hoogste toren en zorg ervoor dat deze ook het langst in de lucht blijft. Omringd door een indrukwekkende opblaasbare constructie, gaan jij en je team de hoogte in, klaar voor de ultieme uitdaging.

Bij Event Maniacs staat veiligheid voorop. Je wordt stevig vastgezet aan de bovenkant van het luchtkussen met behulp van een klimtuigje. Een toegewijde collega staat aan de basis om ervoor te zorgen dat jullie in de lucht blijven. Alles wordt zorgvuldig opgezet en vastgezet door ons ervaren team, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het bereiken van nieuwe hoogtes, zonder zorgen over veiligheid.

Wie van jullie durft de hoogte in te gaan en de meeste kratten op elkaar te stapelen? Het draait niet alleen om kratten stapelen, maar ook om samenwerking, communicatie en vertrouwen. Deze activiteit is perfect om teamgeest te versterken en onvergetelijke momenten te creëren.

Daag jezelf en je team uit met het kratten stapelen bij Event Maniacs in Eindhoven. Of je nu een bedrijfsuitje plant, een familiebijeenkomst organiseert of gewoon een leuke dag met vrienden wilt beleven, deze activiteit brengt jullie letterlijk naar nieuwe hoogten. Reserveer vandaag nog en bereid je voor op een avontuur vol hoogtepunten, lachen en teambuilding!

PS0523-1 krat stapelen (2)
vanaf 60 min

vanaf 12 jaar

20 x 20 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!