avondbesteding

Na een drukke en volle dag actief bezig te zijn geweest, zouden jij en je collega’s de dag af kunnen sluiten met een hapje eten of met een feestavond. Dat is zeker mogelijk bij Event Maniacs.

Wij denken graag met jullie mee voor de mogelijkheden! Aangezien het afhankelijk is van de locatie en wat voor cateringmogelijkheden of feestmogelijkheden er zijn. Wij horen daarom graag wat jullie wensen en behoeften hierin zijn.

Wij verzorgen het hele etentje of feest tot in de puntjes. Deze gelegenheden worden speciaal voor jullie geregeld en daarom zijn er geen standaard prijzen voor te berekenen. Bij de behoefte aan een prijsindicatie, neem dan gerust contact met ons op door middel van de gele knop rechtsboven aan de pagina. 

 

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.

Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!