wandelende a

Willen jij en jouw collega’s jullie testen hoe goed de samenwerking verloopt? Bij deze activiteit staat teambuilding namelijk centraal. 
De activiteit gaat als volgt, jullie zullen zelf de A in elkaar moeten zetten door middel van touwen en houten balken. Doen jullie dit goed en secuur, dan ben je zo aan de overkant en gaat jouw team er met de winst vandoor. Gaat dit niet helemaal goed, dan zullen jullie weer opnieuw moeten beginnen. 
Op de levensgrote A leg je een parcours af door goed samen te werken met je teamgenoten en door middel van de touwen kom je, als je het goed doet, vooruit. Als jullie niet goed samenwerken, zal dit geen succes zijn en kom je niet vooruit. 
Wie zullen de snelste zijn? Team kantine, team marketing of toch team administratie?


vanaf 30 min

vanaf 10 jaar

20 x 40 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!