Graffiti Workshop

Op zoek naar een activiteit om je teamspirit te versterken, jouw creativiteit te ontdekken en veel plezier te hebben? Hoe leuk is het dan om samen met je collega’s creatief aan de slag te gaan tijdens een graffiti workshop.
Tijdens deze activiteit wordt het groepsgevoel versterkt of de onderlinge competitie aan gaan. Dit kan door een groepskunstwerk of individueel kunstwerk te creëren. 
Als eerste worden jullie meegenomen in een korte uitleg over het ontstaan van graffiti en hoe de materialen veilig kunnen worden gebruikt. Vervolgens gaan we individueel of groepsgewijs een idee uitwerken op papier. Wie van jouw collega’s zijn er goed in taken verdelen om uiteindelijk een goed idee op papier te zetten? Op basis van een thema, kreet, slogan of kernwaarde kunnen jullie losgaan op jullie ideeën. 
Zouden jullie een professioneel kunstwerk willen creëren? Dat kan, want onze workshopleider kan je hiermee goed helpen. Mocht je dit willen, maak het dan bekend bij de reservering. 

Zodra het idee geschetst is, gaan jullie het idee uitwerken op een groot canvas. Alle geleerde vaardigheden komen op het canvas die jullie uiteraard mee naar huis mogen nemen. En wees gerust, jullie worden niet vies van deze activiteit. We werken met professionele spuitbussen en beschermen jullie daarom ook tegen giftige gassen of verf op de kleding. 

Zien we jou en je collega’s binnenkort bij onze creatieve workshop? 

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

100 m²

Creatief
Informatief
Samenwerken
Plezier

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!