zeskamp

 

Zeskamp is de ultieme sportieve activiteit voor jullie bedrijfsactiviteit. De groep wordt verdeeld in verschillende teams. Hoe groot deze teams zullen zijn, is afhankelijk van het aantal personen die zullen deelnemen aan deze activiteit. 
Door middel van verschillende spellen gaan jullie deze allemaal af en de strijd met elkaar aan. Belangrijk bij deze activiteit is goede samenwerking en een goede teamspirit om aan de top te komen. 
De spellen die gespeeld gaan worden, zijn ouderwetse spellen die iedereen wel zullen kennen, alleen hebben wij daar een twist aan gegeven. Denk hierbij onder andere aan levend spinnenweb, zaklopen, wandelende A en twister XXL. 

Wie zal er als winnaar uitkomen en met de prijs naar huis gaan?

vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!