zeskamp

Hey daar, sportievelingen! Op zoek naar het ultieme bedrijfsuitje vol actie en competitie? Dan is onze Zeskamp precies wat je nodig hebt! Bij Event Maniacs in Eindhoven organiseren we een onvergetelijke Zeskamp die perfect is voor bedrijfsuitjes met familie, vrienden of collega’s.

Bij de Zeskamp verdelen we jullie in verschillende teams, aangepast aan het aantal deelnemers. Vervolgens gaan jullie de strijd met elkaar aan in een reeks uitdagende spellen. Samenwerking en teamgeest zijn essentieel om de top te bereiken en als winnaar uit de bus te komen.

Wat voor spellen kunnen jullie verwachten? Nou, denk aan ouderwetse favorieten, maar dan met een verrassende twist! Denk aan levend spinnenweb, zaklopen, wandelende A en Twister XXL. Gegarandeerd plezier en uitdaging voor iedereen!

De grote vraag is natuurlijk: welk team zal als overwinnaar uit de bus komen en met de felbegeerde prijs naar huis gaan? Ga de uitdaging aan en ontdek het tijdens onze Zeskamp!

Dus verzamel je vrienden, familie of collega’s en boek vandaag nog jullie Zeskamp-avontuur bij Event Maniacs. Wij zorgen voor een dag vol spanning, competitie en vooral heel veel plezier!

 
 
vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!