Sniper schieten

Bij Event Maniacs in Eindhoven bieden we een onvergetelijke ervaring voor familie, vrienden en bedrijfsuitjes. Voor degenen die altijd al eens een scherpschutter hebben willen zijn, hebben we dé perfecte activiteit: Sniper Schieten. Stap in de schoenen van een militair en ervaar het unieke gevoel van precisie en samenwerking, omgeven door de historische sfeer van authentieke wapens uit onder andere de Tweede Wereldoorlog.

Onze Sniper Schieten-activiteit biedt niet alleen een spannend avontuur, maar ook een historische tintje met echte wapens die zorgvuldig zijn omgebouwd voor een veilige ervaring. Onze ervaren instructeurs geven jullie een duidelijke uitleg voordat het echte werk begint. Eenmaal gewapend met kennis gaan jullie aan de slag, waarbij samenwerking essentieel is. Eén persoon fungeert als spotter, de ander als schutter. In deze uitdagende activiteit liggen de doelen niet altijd voor de hand, wat jullie speur- en richtvaardigheden op de proef stelt.

Beide deelnemers liggen op de grond, de spotter en de schutter zoeken gezamenlijk naar het doel. Eenmaal gevonden, komt de schutter in actie. Adem in, leg aan, haal de trekker over – BAM! Het doel is geraakt, of toch niet? De onvoorspelbaarheid maakt deze activiteit een unieke en meeslepende ervaring.

Wat Sniper Schieten bij Event Maniacs extra speciaal maakt, is dat we werken met uniek materiaal en deze activiteit zelf hebben ontwikkeld. Hierdoor garanderen we niet alleen plezier, maar ook een ongeëvenaarde beleving die jullie nergens anders zullen vinden.

Klaar om de scherpschutter in jezelf te ontdekken? Reserveer vandaag nog bij Event Maniacs en maak je op voor een spannend avontuur vol precisie, samenwerking en adrenaline. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen, en bereid je voor op een Sniper Schieten-ervaring die je niet snel zult vergeten!

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

Laser: 10 x 50 m 
Buks: 10 x 50 m met veilige achterkant

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!