Sniper schieten

Altijd al een scherpschutter willen zijn? Dat kan bij ons! Tijdens deze activiteit waan je je helemaal in het leger. Aan deze activiteit zit een historisch randje. Dit is omdat we echte wapens hebben uit onder andere de tweede wereld oorlog. Wees gerust, deze geweren zijn omgebouwd.
Allereerst krijgen jullie een duidelijke uitleg van onze instructeurs en daarna gaan jullie echt beginnen met de activiteit. Samenwerking is heel erg belangrijk met deze activiteit, want de een gaat spotten en de ander gaat schieten. Bij het sniper schieten liggen de doelen niet altijd in het zicht, maar zal je deze echt moeten zoeken. 

Jullie liggen beide op de grond, de spotter en jij gaan opzoek naar het doel. Als jullie deze hebben gevonden dan ga je richten. Je haalt nog een keer goed adem en gaat er goed voor liggen. Haalt de trekker over. BAM het doel is geraakt of toch niet?

Dit is een unieke activiteit omdat wij werken met uniek materiaal. Deze activiteit hebben wij zelf ontwikkeld, voor de optimale beleving!

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

Laser: 10 x 50 m 
Buks: 10 x 50 m met veilige achterkant

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schietactiviteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!