cocktail shaken

Hey daar, cocktail liefhebbers en feestgangers! Zijn jij en je vrienden, familie of collega’s klaar voor een bruisende ervaring vol smaken en plezier? Dan is onze unieke workshop ‘Cocktail shaken’ bij Event Maniacs in Eindhoven echt iets voor jullie!

Tijdens deze te gekke activiteit krijgen jullie de kans om je eigen perfecte cocktail te creëren met behulp van een echte cocktailshaker. Geen ervaring nodig, alleen een dosis enthousiasme en creativiteit!

Om ervoor te zorgen dat jullie de beste cocktails kunnen maken, voorzien we jullie van alle benodigde materialen, zoals diverse glazen, ijs, dranken en mixers. Met deze ingrediënten gaan jullie aan de slag om binnen no-time de meest verrukkelijke cocktails te shaken.

Onze ervaren instructeurs geven jullie eerst een korte introductie over de kunst van het cocktail shaken. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan en jullie eigen meesterwerkjes te maken. Begin je met ijs in de shaker? Of misschien eerst de drank? De keuze is aan jullie!

De cocktailworkshop staat garant voor een gezellige en leerzame ervaring die perfect is voor een bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of gewoon een leuke dag met vrienden en familie. En het beste van alles? We komen naar jullie toe! Of het nu gaat om een bedrijfshal, kantine of zelfs jullie eigen achtertuin, wij zorgen voor de ultieme cocktailervaring op elke locatie.

Bij Event Maniacs bieden we twee opties aan voor de cocktailworkshop:

  • Kies voor de 60-minuten workshop en leer de basis technieken van het cocktail shaken, waarbij je 2 cocktails per persoon maakt.
  • Voor de echte cocktailshakers en creatievelingen is er de 90-minuten workshop, waarbij je nog meer uitdaging krijgt en de kans om nog meer heerlijke cocktails te maken!

Dus waar wacht je nog op? Schud die cocktails en beleef een onvergetelijke ervaring met onze Cocktail shaken workshop! Cheers!

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

100 m²

Creatief
Informatief
Samenwerken
Plezier

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!