cocktail shaken

Shake er lekker op los met de te gekke workshop ‘Cocktail shaken’. Deze unieke activiteit geeft de mogelijkheid om je eigen cocktail te maken door middel van een echte cocktailshaker. 
Deze activiteit is natuurlijk niet compleet zonder diverse glaswerk, ijs, materialen om de perfecte cocktail te maken en natuurlijk verschillende soorten drank. Met deze materialen en producten creëren jullie binnen no time een overheerlijke cocktail. 
Jij en je collega’s gaan leren om een goede en je eigen cocktail te maken. Eerst krijgen jullie een korte uitleg van een van onze instructeurs over de verschillende mogelijkheden om een cocktail te maken. Daarna gaan jullie zelf aan de slag.
Je begint met ijs in je shaker, maar hoe dan verder? Ga je eerst de drank erbij doen of toch eerst de blaadjes mint of frisdrank? Welke combinatie lijkt jou het lekkerst?

De cocktailworkshop staat garant voor gezelligheid en een leerzaam moment! Bovendien ook ideaal voor jullie bedrijfs- of teamuitje. De workshop is mogelijk op jullie eigen locatie, denk hierbij aan een bedrijfshal of kantine (alles is mogelijk).

Er zijn twee opties mogelijk:

– Willen jullie de basis technieken leren van cocktail shaken? Kies dan voor 60 minuten cocktail shaken en maak 2 cocktails per persoon.

– Zijn jullie creatief en een echte cocktailshaker en gaan jullie voor meer uitdaging, dan is het leuker om te gaan voor 90 minuten cocktail shaken!

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

100 m²

Creatief
Informatief
Samenwerken
Plezier

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!