Highland Games

Wie is van jouw bedrijf de stoerste en sterkste man of vrouw? Ontdek het met het spelen van de highland games. Een uitdagende activiteit om te kijken wie de meeste kracht bezit van jouw collega’s.
Tijdens de highland games wordt de groep opgedeeld in verschillende teams die ieder een eigen kleur kilt en mutsje krijgen. Vervolgens worden er verschillende spellen gespeeld. Denk hierbij aan touwtrekken, zagen, palen gooien, band slepen en andere spellen waar je zeker kracht en doorzettingsvermogen voor nodig hebt.
Welk team zal aan de top komen te staan? Wie is het sterkst, snelst en stoerst? Wie wordt bekroond tot de beste highlander? 

vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!