Highland Games

Hey daar, avonturiers en krachtpatsers! Zijn jij en je collega’s klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje vol actie en competitie? Dan zijn onze Highland Games bij Event Maniacs in Eindhoven precies wat jullie nodig hebben!

De Highland Games zijn dé ultieme uitdaging om te ontdekken wie binnen jullie team de stoerste en sterkste is. Bij deze legendarische activiteit draait alles om kracht, doorzettingsvermogen en teamwork.

Bij aanvang van de Highland Games verdelen we jullie in verschillende teams, elk met een eigen kleur kilt en mutsje. Vervolgens is het tijd om de strijd aan te gaan in een reeks uitdagende spellen. Denk aan touwtrekken, zagen, palen gooien, band slepen en nog veel meer spellen die jullie kracht en doorzettingsvermogen op de proef zullen stellen.

De grote vraag is natuurlijk: welk team zal zich kronen tot de beste highlander? Wie is het sterkst, snelst en stoerst van allemaal? Na een dag vol adrenaline en competitie zal één team de top bereiken en met de eer gaan strijken.

Dus trommel je vrienden, familie of collega’s op en boek vandaag nog jullie avontuurlijke Highland Games bij Event Maniacs! Wij beloven een dag vol spanning, plezier en onvergetelijke herinneringen waar nog lang over nagepraat zal worden. Let the games begin!

vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!