Banaan Varen

Op zoek naar een uitdagende en grappige toevoeging aan jullie bedrijfsuitje? Dan is Banaan Varen bij Event Maniacs dé activiteit voor jullie team! Als specialist in grote bedrijfsuitjes door heel Nederland en Vlaamstalig België bieden wij een onvergetelijke ervaring, zowel op prachtige open meren in Eindhoven als op locaties naar keuze.

Stap op de banaan en ervaar hilariteit op het water! Temidden van de natuurlijke schoonheid van een weelderig bos, kunnen jij en je collega’s genieten van een buitengewoon bedrijfsuitje met deze opwindende wateractiviteit.

Na een grondige uitleg van onze ervaren instructeurs gaan jullie zelf de uitdaging aan op het water. Probeer in de scherpe bochten je balans te bewaren en blijf zo lang mogelijk op de banaan zitten. Welke collega blijft het langst op de banaan? Ontdek het tijdens deze fantastische buitenactiviteit, waarbij het draait om evenwicht, adrenaline en vooral veel plezier.

Banaan Varen is niet alleen leuk, het bevordert ook teambuilding en samenwerking. Moedig elkaar aan, deel tips en geniet samen van deze grappige ervaring. De onderlinge band wordt versterkt en er ontstaan unieke herinneringen die jullie mee terugnemen naar het bedrijf.

Het enige wat je hoeft mee te nemen is zwemkleding en een badhanddoek; Event Maniacs regelt de rest voor een bedrijfs- of teamuitje om nooit te vergeten. Ontwikkel nieuwe vaardigheden, deel een dosis adrenaline en geniet van het samenzijn met je collega’s op het water.

Klaar om jullie bedrijfsuitje onvergetelijk te maken? Reserveer nu Banaan Varen bij Event Maniacs in Eindhoven. Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen, en laat het avontuur beginnen!

 

1 uur

vanaf 12 jaar

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!