Lasergamen

Lasergame is het perfecte bedrijfs- of teamuitje als je van actie houdt. Deze activiteit is in tegenstelling tot andere schiet activiteiten ook binnen te spelen. Ideaal voor in jullie eigen loods, in een kantoorpand of in een winkel vol met obstakels die wij voor jullie neerzetten. 
Om te beginnen krijgen jullie eerst een korte uitleg van een van onze instructeurs. Daarna krijgen jullie een help met targets en een geweer waarop je geraakt kan worden. We werken uiteraard met een professionele set.
Jij en je collega’s worden opgedeeld in teams en worden jullie in de eerste instantie losgelaten in het veld. Je kan zelf als teams verzinnen hoe jullie gaan winnen of spelen een van onze verschillende spelvormen die de instructeurs uit kunnen leggen. 

Beheerst jouw team het beste de lasers en kunnen jullie het andere team uitschakelen? Wie raakt de meeste tegenstanders? Wordt jij de schietkoning of schietkoningin van het spel? Ontdek het bij deze te gekke activiteit.

vanaf 60 min

vanaf 8 jaar

2500 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!