Lasergamen

Op zoek naar een spannend en actief bedrijfs- of teamuitje? Lasergamen bij Event Maniacs is de perfecte keuze voor iedereen die van actie houdt. In tegenstelling tot andere schietactiviteiten kan lasergamen zowel binnen als buiten worden gespeeld. Ideaal voor bedrijven die hun eigen locatie willen omtoveren tot een lasergamearena vol obstakels, of voor gebruik in kantoorpanden en winkels.

Bij Event Maniacs werken we met een professionele lasergameset die zorgt voor een realistische en intense spelervaring. Voor aanvang van het spel ontvangen jij en je team een korte uitleg van onze ervaren instructeurs. Daarna krijgt iedere deelnemer een helm met targets en een lasergeweer waarmee je tegenstanders kunt raken.

Eenmaal bewapend met je lasergeweer, wordt je team losgelaten in het speelveld. Hier begint de strategie. Bedenk samen met je team hoe jullie de overwinning gaan behalen of volg een van onze diverse spelvormen die onze instructeurs graag uitleggen. Lasergamen bij Event Maniacs is niet alleen een fysieke uitdaging maar ook een test van strategisch denken.

Welk team beheerst de kunst van het lasergamen het beste? Wie schakelt het andere team uit en wie raakt de meeste tegenstanders? Word jij gekroond tot schietkoning of schietkoningin van het spel? Ontdek het allemaal bij deze te gekke activiteit vol adrenaline en plezier.

Of je nu een familiedag organiseert, een uitje met vrienden plant of een grootschalig bedrijfsevenement op touw zet, lasergamen bij Event Maniacs is geschikt voor iedere gelegenheid. Wij reizen door heel Nederland en Vlaamstalig België om jouw lasergame-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Klaar voor een dag vol adrenaline, strategie en plezier? Reserveer nu jouw lasergame-avontuur bij Event Maniacs in Eindhoven! Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen, en maak je op voor een onvergetelijke dag vol actie en teambuilding.

vanaf 60 min

vanaf 8 jaar

2500 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!