Blaaspijpschieten

Wie heeft er vroeger wel eens met een PVC buis met besjes op je beste vriendje of vriendinnetje geschoten? Zou je deze tijden weer willen herbeleven? Dat kan bij Event Maniacs!
Wij hebben blaaspijpschieten in een nieuw en uitdagend jasje gegoten. We schieten met een professionele blaaspijp en echte pijltjes. Het is belangrijk om je ademhaling goed onder controle te hebben. We willen natuurlijk dat je het pijltje zo ver mogelijk kan schieten. 

Na een korte instructie door onze instructeur, gaan jullie beginnen met het schieten op grotere doelen. Daarna gaan jullie aan de slag met verschillende soorten doeltjes, denk hierbij aan kleine ballonnen. 

Zet je blaaspijp aan je mond, adem rustig in en uit en mik op het doel. 3… 2… 1… BLAAS en het pijltje is raak geschoten midden in het doel of toch ernaast?

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

10 x 20 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!