Blaaspijpschieten

Heb je nostalgische herinneringen aan het schieten met PVC buizen en besjes op je vriendjes of vriendinnetjes? Waarom zou je die geweldige tijden niet herbeleven? Bij Event Maniacs hebben we blaaspijpschieten in een nieuw en uitdagend jasje gestoken, perfect voor een dag vol plezier met familie, vrienden of collega’s. En deze keer schieten we niet met besjes, maar met professionele blaaspijpen en echte pijltjes!

Voel de adrenaline terwijl je met precisie en controle de blaaspijp hanteert. Onze ervaren instructeurs geven je een korte maar duidelijke instructie om je schietvaardigheden te verbeteren. Het draait allemaal om het beheersen van je ademhaling om die pijltjes zo ver mogelijk te laten vliegen. Een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en perfect voor een gezellig samenzijn met je dierbaren of collega’s.

Na de basisinstructie gaan jullie van start met het schieten op grotere doelen om warm te draaien. Voel de opwinding als je je mikvaardigheden verbetert en mik op kleinere doeltjes, waaronder schattige ballonnen. Adem rustig in en uit, zet de blaaspijp aan je mond, en blaas! 3… 2… 1… En kijk hoe je pijltje het doel raakt – midden in de roos of net ernaast?

Of je nu een dagje uit plant met je familie, een gezellig samenzijn met vrienden organiseert, of een uniek bedrijfsuitje plant, blaaspijpschieten past bij elke gelegenheid. Event Maniacs is gespecialiseerd in het organiseren van grote bedrijfsuitjes, niet alleen in Eindhoven maar in heel Nederland en Vlaamstalig België.

Wil je de kindertijd herbeleven en genieten van een dag vol lachen en plezier? Reserveer nu bij Event Maniacs en ontdek de unieke sensatie van blaaspijpschieten. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen, en bereid je voor op een dag vol avontuur en herinneringen!

 

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

10 x 20 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!