paintball

Een tactisch spel vol met spanning en competitie? Dan is paintball het perfecte (bedrijfs)uitje met je collega’s. Paintball is mogelijk op verschillende locaties, denk hierbij aan een bos, in een weiland of parkeerplaats vol met obstakels die wij voor je klaarzetten. 

Na een korte uitleg van onze instructeurs over hoe je het geweer kunt gebruiken en de spelregels tijdens het spel, krijgen jullie een masker op voor de veiligheid en een paintballgeweer. Vervolgens worden jullie verdeeld in teams en gaan de strijd aan met elkaar. Jij en je collega’s krijgen ieder een overall aan en het ene team krijgt een blauw teambandje en het ander een rood teambandje. Team blauw begint aan de ene kant van het veld en team rood aan de andere kant. Welk team zal er met met de winst vandoor gaan?

Wie zal er het minste geraakt worden en wint het spel. Wie zal er het fanatiekst zijn. Rollend over de grond iedereen afschieten. Of toch sluw achter een obstakel. Wie zal er het schoonst uit komen en wie ziet er uit als de nieuwste Picasso.

vanaf 60 min

vanaf 18 jaar

2500 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!