paintball

Op zoek naar een tactisch spel vol spanning en competitie? Dan is paintball hét perfecte uitje voor jou, je familie, vrienden of collega’s. Bij Event Maniacs in Eindhoven bieden we een paintballervaring die je niet snel zult vergeten, geschikt voor zowel kleine groepen als grote bedrijfsuitjes in heel Nederland en Vlaamstalig België.

Wij begrijpen dat de omgeving een cruciale rol speelt bij het creëren van de ultieme paintballexperience. Daarom bieden wij paintball aan op verschillende locaties, variërend van bossen en weilanden tot parkeerplaatsen met strategisch geplaatste obstakels. Jij kiest het ideale strijdtoneel voor jouw paintballduel!

Bij Event Maniacs staat veiligheid boven alles. Voor aanvang van het spel voorzien onze ervaren instructeurs je van een korte uitleg over het gebruik van het paintballgeweer en de spelregels. Vervolgens ontvang je een beschermend masker en een paintballgeweer. Jij en je team worden gehuld in overalls, met blauwe en rode teambandjes om teams duidelijk te onderscheiden. Het slagveld is klaar – laat de strijd beginnen!

De spanning stijgt terwijl team blauw en team rood zich opstellen aan weerszijden van het veld. Wie wordt het minst geraakt en gaat er met de overwinning vandoor? Wie toont het fanatiekste spel en wie manoeuvreert als een meesterlijke strateeg? Laat je innerlijke Picasso los terwijl je jezelf probeert te beschermen tegen de kleurrijke spetters van de tegenstander.

Of je nu een familiedag organiseert, een uitje met vrienden plant of een bedrijfsuitje op touw zet, paintball bij Event Maniacs past perfect bij elke gelegenheid. Onze activiteiten zijn geschikt voor grote groepen, en we zijn trots op het feit dat we door heel Nederland en Vlaamstalig België reizen om jou de beste paintballexperience te bieden.

Klaar voor een dag vol adrenaline, strategie en teamgeest? Reserveer nu jouw paintballavontuur bij Event Maniacs in Eindhoven! Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen en maak je klaar voor een onvergetelijk paintballavontuur met vrienden, familie of collega’s.

vanaf 60 min

vanaf 18 jaar

2500 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!