Levend tafelvoetbal

Fan van (tafel)voetbal? Speel dan nu tafelvoetbal maar dan net op een andere manier. Jij en jouw collega’s staan namelijk zelf in de “tafel” in onze activiteit levend tafelvoetbal. 
Met deze bijzondere vorm van voetbal is de slappe lach bijna gegarandeerd. Dit hilarische spel wordt gespeeld door middel van twee teams die tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk bij elkaar te scoren. 
Echter zitten jullie vast aan horizontale balken en zijn erg beperkt in je bewegingsruimte. Je kan je alleen horizontaal bewegen. Hierdoor zal het potje voetballen een stuk lastiger worden. En zullen de fanatiekelingen in jullie gezelschap letterlijk en figuurlijk worden teruggetrokken. 

Welk team is een pro in deze grappige vorm van voetbal? Gaat jouw team er met de winst vandoor? Ontdek het bij de te gekke activiteit levend tafelvoetbal.

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

10 x 15 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!