Levend tafelvoetbal

Op zoek naar een unieke en opwindende activiteit voor jouw volgende familie-uitje, vriendenreünie of bedrijfsuitje? Zoek niet verder en ontdek levend tafelvoetbal bij Event Maniacs! Dit hilarische en energieke spel zal zeker zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Stap in de reusachtige voetbalarena en laat je verrassen door levend tafelvoetbal, een spektakel waarbij je zelf deel uitmaakt van het spel! Het concept is simpel: denk aan het traditionele tafelvoetbalspel, maar dan op levensgroot formaat. Met jou als speler in plaats van de plastic poppetjes!

Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, levend tafelvoetbal is geschikt voor alle gelegenheden. Het is een ideale activiteit voor bedrijfsuitjes, teambuilding-evenementen, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten en nog veel meer! Samen lachen, samen strijden en samen herinneringen maken die een leven lang meegaan.

Wil je de sensatie van levend tafelvoetbal zelf ervaren? Boek dan nu jouw avontuur bij Event Maniacs in Eindhoven! Wij bieden uitstekende faciliteiten en ervaren begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw evenement soepel verloopt en een groot succes wordt. Neem contact met ons op en reserveer vandaag nog jouw plek voor een onvergetelijk spel levend tafelvoetbal!

Kom langs bij Event Maniacs en beleef een fantastische dag vol plezier, competitie en teamwork met levend tafelvoetbal. Samen maken we van jouw uitje een groot succes!

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

10 x 15 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!