Quad rijden

Crossen over een speciaal voor jou en je collega’s uitgezet parcours? Wie is het behendigst op de quad en wie rijdt de kantjes ervan af? 
Na de uitleg van een van onze instructeurs krijgen jullie een helm en gaan jullie zelf aan de slag met de quads. Lekker crossen op een uitdagend, stoffig en modderig parcours. 
Onze parcours zijn uitgezet op behendigheid en niet op snelheid. Oftewel een parcours met een onregelmatige ondergrond. Hierdoor zit het vol met uitdagingen en is het voor iedereen leuk en spannend om over het parcours te crossen. 

De ronkende motoren van de quads laat het avontuur van binnen aanwakkeren en zorgen voor een unieke ervaring voor jou en je collega’s en is daarom een ideaal bedrijfs- of teamuitje. 

vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
2500 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!