Percussie Workshop

Hebben jullie zin om de creatieve en muzikale collega’s te ontdekken? Wie heeft het beste ritme? Of wie speelt er helemaal langs de maat? Kortom: de meest hilarische situaties!

Braziliaanse percussie workshop is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen muzikale ervaring te hebben.

We laten zien dat je zonder drum of percussie ervaring samen een lekker ‘Samba Batucada’ ritme kunt maken en spelen. We werken aan een intro en aantal gezamenlijke breaks, stops en een spectaculair eind. Aan het eind van de workshop doen we met iedereen de Braziliaanse trein, hiervoor moet je samenwerken en dien je naar elkaar te luisteren. De meest hilarische situaties ontstaan bij het vinden van de juiste timing om de trein te stoppen! Het is een samenspel waarbij iedereen zijn steentje moet bijdragen, om in deze vorm van samba percussie te kunnen spelen. 

Gezelligheid en plezier beleven door het samen muziek maken!

Braziliaanse percussie workshop

  • Wij verzorgen alle Braziliaanse instrumenten
  • 1 workshop
  • Er wordt volop gelachen
  • Binnen 60 minuten speelt u het samba ritme
  • Iedereen kan meespelen
  • Inclusief daverend eind act
  • Het maken van een gezamenlijke groepsfoto
  • Elke groep ontvangt een “Deelname Certificaat”

vanaf 30 min

vanaf 10 jaar

100 m²

Creatief
Informatief
Samenwerken
Plezier

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!