Percussie Workshop

Op zoek naar een dynamische en muzikale activiteit om samen met je vrienden, familie of collega’s te beleven? Ontdek dan de opzwepende Braziliaanse percussie workshop van Event Maniacs! Of je nu een ervaren muzikant bent of nog nooit een drumstok hebt aangeraakt, deze workshop is voor iedereen toegankelijk en belooft een onvergetelijke ervaring vol plezier en gezelligheid.

Tijdens de Braziliaanse percussie workshop gaan we samen op ontdekkingsreis door de wereld van ritme en muziek. Geen zorgen als je geen muzikale ervaring hebt, onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden. We laten zien dat je zonder enige voorkennis samen een bruisend ‘Samba Batucada’ ritme kunt creëren en spelen. Van het leren van de basisritmes tot het toevoegen van gezamenlijke breaks en stops, we werken samen naar een spectaculair eindresultaat.

Een van de hoogtepunten van de workshop is de Braziliaanse trein, waarbij samenwerking en timing essentieel zijn. Het vinden van de juiste harmonie om de trein te stoppen zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten en onvergetelijke herinneringen. Het is een samenspel waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt en naar elkaar luistert, wat resulteert in een opzwepende en energieke performance.

Wat kun je verwachten van onze Braziliaanse percussie workshop?

Braziliaanse percussie workshop

  • Wij verzorgen alle Braziliaanse instrumenten
  • 1 workshop
  • Er wordt volop gelachen
  • Binnen 60 minuten speelt u het samba ritme
  • Iedereen kan meespelen
  • Inclusief daverend eind act
  • Het maken van een gezamenlijke groepsfoto
  • Elke groep ontvangt een “Deelname Certificaat”

vanaf 30 min

vanaf 10 jaar

100 m²

Creatief
Informatief
Samenwerken
Plezier

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!