Cross karten

Welkom bij Event Maniacs in Eindhoven, waar avontuur en adrenaline samenkomen in onze spannende activiteit: Crosskarten! Als jij en je collega’s op zoek zijn naar een bedrijfs- of teamuitje vol actie, modder en onvergetelijke momenten, dan is crosskarten de perfecte keuze.

Houden jij en je collega’s echt van actie en zijn jullie niet bang om vies te worden? Dan is crosskarten dé activiteit die jullie bloed sneller doet stromen. Onze crosskarts zijn speciaal ontworpen voor avontuurlijke rijders die de uitdaging aandurven.

Voordat het avontuur begint, krijgen jij en je collega’s een duidelijke uitleg van een van onze ervaren instructeurs. Veiligheid staat bij ons voorop, dus iedereen krijgt een helm op het hoofd om het crosskarten veilig te ervaren. Zodra de helmen op zitten, is het tijd om plaats te nemen in de buggy en het avontuur te laten beginnen.

Alleen in een buggy en crossen maar! De ronkende motoren komen tot leven terwijl jullie door de modder en het stof racen. Wie is het meest behendig en kan de kart het beste besturen? Wie weet de meeste modder op zijn of haar kleren te vangen? De spanning en het avontuur op ons speciaal voor jullie uitgezette parcours maken elk moment uniek en afwisselend.

Bij Event Maniacs dagen we jou en je collega’s uit om de uitdaging aan te gaan en te gaan crossen in een van onze crosskarts op onze uitdagende crossbaan. Het parcours is ontworpen voor spanning en sensatie, waardoor geen enkele rit hetzelfde is. Het is een ervaring die jullie teamspirit zal versterken en zorgt voor een dag vol adrenaline en plezier.

De vraag blijft: durven jij en jouw collega’s de uitdaging aan te gaan en te gaan crossen in onze crosskarts? Reserveer nu jouw crosskart avontuur bij Event Maniacs en maak je op voor een dag vol actie, uitdaging en onvergetelijke momenten. Neem contact met ons op, bekijk onze beschikbaarheid en laat het crosskarten avontuur beginnen!

vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
2500 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!