Cross karten

Houden jij en je collega’s echt van actie en zijn jullie niet bang om vies te worden? Dan is crosskarten echt iets voor jullie bedrijfs- of teamuitje. 
Eerst krijgen jij en je collega’s een duidelijk uitleg door een van onze instructeurs. Ook krijgen jullie een helm op je hoofd voor de veiligheid en kan je aan het avontuur beginnen. Alleen in een buggy en crossen maar! Na de uitleg gaan jullie aan de gang en gaan de ronkende motoren aan door de modder en het stof. 

Wie is het behendigst en kan de kart het beste besturen? Wie vangt de meeste modder op zijn of haar kleren? Door de spanning en het avontuur die jullie aangaan met dit speciaal voor jullie uitgezette parcours, is dit geen enkele keer hetzelfde en lekker afwisselend. 

Durven jij en jouw collega’s de uitdaging aan te gaan en te gaan crossen in een van onze crosskarts op onze crossbaan?

vanaf 60 min
vanaf 16 jaar
2500 m2
Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!