Bamboestieken

Wie maakt de hoogste en stevigste toren van bamboe? Zijn het de mannen van de technische dienst of toch de dames van kantoor? Bamboestieken is het bedrijfs- of teamuitje voor behendigheid en teambuilding.
De groep wordt opgedeeld in verschillende teams. Het enige wat ieder team krijgt zijn elastieken en bamboe stokken. De bedoeling van deze activiteit is een zo hoog mogelijke toren maken met een object die stabiel in de toren moet liggen. 
Je bent dus echt intensief bezig met teambuilding en samenwerking om een zo hoog mogelijke toren te maken. Welk team zal de hoogste toren maken? Bij welk team staat de toren het stevigst? Is de teambuilding in jouw groep zo sterk dat jullie deze activiteit winnen? Ontdek het met de uitdagende activiteit bamboestieken. 

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

10 x 10 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes zijn wij gespecialiseerd en weten we waar we het over hebben. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in deze schiet activiteit, veiligheid gaat boven alles natuurlijk. Met je event in onze handen kan je jezelf helemaal ontspannen en genieten van je eigen evenement van hoge kwaliteit. Hoe heerlijk is dat! Natuurlijk worden jullie goed begeleid door onze ervaren en professionele instructeurs.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Zo maak je van je activiteit een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel! Kortom een dag om nooit meer te vergeten.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons!