Bamboestieken

Op zoek naar een bedrijfs- of teamuitje dat behendigheid en teambuilding combineert? Dan is Bamboestieken bij Event Maniacs in Eindhoven de perfecte keuze voor jou, je familie, vrienden of collega’s! Laat zien wie de hoogste en stevigste bamboetoren kan bouwen en versterk jullie teamgeest met deze uitdagende activiteit.

Bamboestieken is de perfecte manier om behendigheid en samenwerking te combineren. De groep wordt opgedeeld in verschillende teams, waarbij elk team slechts elastieken en bamboestokken tot zijn beschikking heeft. De opdracht is eenvoudig maar uitdagend: bouw de hoogst mogelijke toren met een object dat stabiel in de toren moet liggen. Of je nu bij de technische dienst werkt of op kantoor zit, deze activiteit biedt een uitdaging voor iedereen.

Na een korte instructie van onze ervaren begeleiders gaan de teams aan de slag. Met beperkte middelen moeten jullie samenwerken en strategisch denken om een indrukwekkende bamboetoren te creëren. Welk team maakt de hoogste toren? En belangrijker nog, welk team zorgt ervoor dat de toren stevig staat? Dit alles terwijl je geniet van een gezellige sfeer en de opbouwende spanning tussen de teams.

Bamboestieken is niet alleen een competitie, maar ook een ervaring die de teamspirit versterkt. De activiteit stimuleert communicatie, creativiteit en een gezonde dosis competitie. Terwijl de torens groeien, groeit ook de teamcohesie. Welk team heeft de beste strategie? Wie kan het beste samenwerken onder tijdsdruk?

Wil je een dag vol plezier, uitdaging en teambuilding? Boek Bamboestieken bij Event Maniacs in Eindhoven voor een activiteit geschikt voor families, vriendengroepen en bedrijven in heel Nederland en Vlaamstalig België. Ontdek wie de bamboe-experts zijn in jullie groep en beleef samen een onvergetelijke ervaring. Reserveer vandaag nog en bouw mee aan de hoogste en sterkste bamboetoren!

vanaf 30 min

vanaf 12 jaar

10 x 10 meter

Actief
Samenwerken
Avontuurlijk
Competitief

Met jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen die boven verwachting uitstijgen. Bij Event Maniacs weten we waar we het over hebben, en onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit maakt ons dé keuze voor jouw volgende bedrijfsuitje, teambuilding-evenement of feestelijke bijeenkomst. Bij Event Maniacs staat veiligheid altijd voorop, en met onze ervaring ben je verzekerd van een evenement dat voldoet aan de hoogste normen.

Met jouw evenement in de ervaren handen van Event Maniacs kun je jezelf helemaal ontspannen en genieten. Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat jij en je gasten een evenement van topkwaliteit beleven. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding of feestelijke bijeenkomsten, wij nemen de organisatorische last uit handen, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: plezier hebben!

Bij Event Maniacs bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Hiermee transformeer je jouw activiteit tot een hele dag vol bijzondere ervaringen voor jou en je personeel. Van schietactiviteiten tot teambuilding spellen, wij creëren een uniek programma dat aansluit bij jullie wensen en doelen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om je te assisteren en alle details van jouw evenement te bespreken. Bij Event Maniacs streven we ernaar om van elke dag een onvergetelijke dag te maken. Kies voor ervaring, specialisatie en kwaliteit – kies voor Event Maniacs!