Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen bestaat uit zes sfeervolle zalen en een outdoorterrein van 40 hectare groot.
Op deze manier kun je buiten genieten van de leukste uniekste activiteiten en deze afsluiten in een van de mooie zalen van Event Center Beekse Bergen.

De eerste zaal staat bekend als Colonial Club, waarbij je meegenomen wordt naar de duistere jaren ’20. De Serengeti Lounge is de grootste zaal van het Event Center. De Adventure Hall biedt ruimte aan 150 personen, waarbij de zaal volledig is gethematiseerd. Deze zaal kan gecombineerd worden met de Adventure Lounge en Adventure Room. Als laatste is de ruimte the Lodge beschikbaar wat een grote blokhut is met overdekt terras die ruimte biedt aan maximaal 150 personen. The lodge ligt op het outdoorterrein en biedt daardoor een prachtig uitzicht!

Het outdoorterrein bestaat uit uitgestrekte zandvlaktes, bosgebied, grote grasvelden en nog 70 hectare water. Het outdoorterrein is de perfecte plek voor stoere en inspirerende activiteiten.

Op deze locatie kun je ook kiezen voor uitbundige activiteiten zoals Sandbuggy rijden, flyboarden, ribboot varen, buxter rijden en segway rijden.