Brasserie Loef

Brasserie Loef verwelkomt jullie om bij hen hét bedrijfs- of teamuitje te organiseren waar nog dagen over gesproken wordt! Door te kiezen voor Brasserie Loef kies je voor kwaliteit én de Brabantse gezelligheid ineen.

Het typisch Brabantse dorp waar zij zich in bevinden is Heeze, dat zo’n 13 kilometer van het centrum van Eindhoven vandaan is, en dicht bij de snelweg ligt. Dit maakt de  voortreffelijke locatie makkelijk en snel bereikbaar.
Brasserie Loef ligt op loopafstand van het kasteel Heeze, dat er immers pal achter staat. De welbekende Strabrechtse Heide is daarbij voor de eventuele actievelingen te voet bereikbaar.
De variërende activiteiten vinden plaats in de boomgaard van Brasserie Loef. Dit is een ruim en fantastisch stuk land achter het pand, waar je de kans krijgt de afgesproken activiteiten uit te voeren, zoals boogschieten of quad rijden.Heb je na de buitenactiviteiten nog energie over of wil je even de kalmte opzoeken? Dan kan je door de uitgestrekte natuur een rustige wandeling maken.

Spreekt de locatie van Brasserie Loef je aan? Zie je jouw team- of bedrijfsuitje daar plaatsvinden, wil je meer informatie weten? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.