Het Buitenhuys Gennep

Op zoek naar een prachtige locatie in het zuiden van het land? Het Buitenhuys Gennep opent de deuren voor jullie bedrijfs- of teamuitje. De locatie waar zij zich gevestigd hebben is in een wijk  net buiten het centrum van de beroemde Lichtstad, Eindhoven.

Het in Noord-Brabant gelegen Buitenhuys Gennep is een mooie en sfeervolle locatie dat van alle gemakken is voorzien. De locatie is compleet van hout opgetrokken wat zorgt voor een aangename sfeer. Dankzij de grote glaspartij die als ramen dienen stroomt het daglicht volop naar binnen en is er een schitterend uitzicht over de Gennepse velden.

Het vlakke en stoffige terrein waar zij over beschikken zorgt er overigens voor dat het perfect is voor het powerturnen, een adrenaline gevend, motorische activiteit waar je nekharen van overeind gaan staan.

Samen met Het Buitenhuys Gennep organiseert Event Maniacs team- of bedrijfsuitjes die onvergetelijk zijn. Heeft Het Buitenhuys Gennep je interesse getrokken en klinkt het ideaal voor jullie team- of bedrijfsuitje? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.