buitenplaats

Op zoek naar een bedrijfs- of teamuitje in een prachtige omgeving? Dan is Buitenplaats echt iets voor jou en je collega’s. Buitenhuis is gelegen in Vlaardingen omringd door een bijzonder mooi bos. Ideaal voor een gezellige bedrijfs- of teamuitje.

Event Maniacs biedt in samenwerking met Buitenplaats de leukste outdoor activiteiten aan, zoals Expeditie Robinson, Bedrijfssportdag, verschillende teambuilding activiteiten en gemotoriseerde activiteiten. Daarnaast kunnen jij en jouw collega’s op deze locatie diverse workshops volgen, bijvoorbeeld workshop schermen, mountainbike workshop en andere soorten workshops. Genoeg keuze om er een goed georganiseerde en gezellige dag van te maken.

Buitenplaats biedt ook diner en bedrijfsfeesten aan, ideaal om een gezellige dag af te sluiten met een overheerlijke BBQ, een buffet of een knallend feestje. Heeft jouw team nog een belangrijke meeting of vergadering staan? Geen probleem. Buitenhuis beschikt over drie inspirerende vergaderzalen waar jouw team in alle rust kan presenteren, vergaderen of brainstormen. Leuk om te combineren met een outdoor activiteit om stoom af te blazen.

Past deze locatie perfect bij de verwachtingen van jou en je collega’s voor een goed georganiseerd bedrijfs- of teamuitje? Neem dan contact met ons op.