chv noordkade

Zijn jij en jouw collega’s op zoek naar de perfecte locatie om een vermakelijke dag te hebben met presentaties, een lunch, een gave activiteit, een diner en een knalfeest om het af te sluiten? Dan is CHV Noordkade een uitstekende keuze om deze dag waar te maken. 

CHV Noordkade is een locatie met verschillende mogelijkheden om een vermakelijke dag te organiseren. De locatie is gelegen in Veghel, heeft een ruime parkeergelegenheid en bestaat uit maar liefst drie verdiepingen. CHV Noordkade biedt diverse ruimtes aan waar vergaderd kan worden, bijvoorbeeld een kleine bioscoopzaal waar makkelijk presentaties gehouden kunnen worden of kleinere vergaderruimtes waar iedereen om een tafel kan gaan zitten. Zo’n vergadering is ideaal te combineren met een leuke activiteit om even te ontspannen. 

Het is mogelijk om tussen de vergaderingen en activiteiten door lekker te lunchen of te genieten van koffie, thee en een kleine versnapering. Ook kan de dag afgesloten worden met een overheerlijk diner of met een gezellig personeelsfeest. 

Is CHV Noordkade de perfecte locatie die jij en jouw collega’s zoeken voor het ultieme bedrijfs- of teamuitje? Neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen de mogelijkheden besproken worden.