CKV Noordkade

CHV Noordkade is een centraal in Brabant gelegen locatie met een historische, industriële touch met een rijke geschiedenis. Het kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig van het begin van de 20ste eeuw. De locaties hebben een robuuste uitstraling, veel originele elementen zoals ongepolijste muren, dakconstructies en machines zijn in tact gebleven tijdens de renovatie.

Op deze locatie heb je diverse mogelijkheden: theaterzaal, apotheek, theaterfoyer, magazijn, koekbouw, malerij, podiumzaal, walsmalerij III, café de afzakkerij en een NPF toren. Elke ruimte heeft zijn eigen beperkt aantal personen dat binnen kunnen en voorzieningen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor de invulling van de catering tijdens het bedrijfsuitje. Laat ons weten wat jullie wensen zijn, dan kijken we samen naar de geschikte oplossing.

Theaterzaal
Een moderne zaal is ook beschikbaar voor jullie. Deze is vooral aan te raden bij presentaties en beschikt over de nieuwste theatertechnieken, waaronder volledige, duurzame LED-theaterbelichting.

Apotheek
De oude graansilo’s in de apotheek herinneren aan de functie die deze ruimte ooit had, het mixen en mengen van diergeneesmiddelen. Deze praktische met daglicht gevulde zaal beschikt over een vaste bar, lichtvoorzieningen en een fraaie fotowand van CHV.

Theaterfoyer
Deze foyer ademt een en al sfeer, bijzonder leuk voor een borrel. De tropische planten en stromende water maken deze ruimte echt tot een unieke plek.

Magazijn
Waar voorheen de jute zakken laten opgeslagen, is nu een multifunctionele ruimte ontstaan voor presentaties. Dankzij de licht- en geluidsvoorzieningen en de warme, donkerrode velours gordijnen kan hier nagenoeg iedere activiteit worden ondernomen. Het meubilair in de ruimte kan in de gewenste opstelling geplaatst worden. Daarnaast beschikt de zaal over een uitschuifbare tribune met 99 comfortabele theaterstoelen.

Koekbouw
Een zaal waarbij oude elementen gecombineerd zijn met het comfort van nu. De fraaie lichtinval, grove muren, authentieke fabriekslampen en de inwendige kraanbaan die het interieur sieren, zorgen voor een rauwe uitstraling en het gevoel van toen.

Malerij
De industriële binnentuin van CHV Noorkade ademt één en al geschiedenis. Op de malerijzolder zijn voorraadsilo’s en grote mengmachines te bewonderen. Dit is slechts een greep uit het aanwezige industriële erfgoed,

Podiumzaal
De bijzondere tijd van de jaren ’60 – ’70 beleven? Dan is deze zaal geschikt voor jullie. De karakteristieke ruimte heeft een prettige akoestiek en is voorzien van basisvoorzieningen voor licht en geluid.

Walsmalerij III
De betonconstructie en open structuur van het plafond maken deze zaal interessant voor workshops. In de voormalige opslagruimte zijn vele details zichtbaar van de ambachtelijke manier van het vervaardigen van de betonconstructies.

Café de afzakkerij
Vroeger de plaats waar veevoer in een jute of papieren zakken ‘afgezakt’ en verpakt werd, is vandaag de dag het decor van een sfeervol café. Dit café vormt het kloppende hart van de cultuurfabriek. Voor het bijzondere interieur is gebruik gemaakt van materialen uit de fabriek, die zo een fraai tweede leven hebben gekregen. Bij geschikte weersomstandigheden is het ook mogelijk om gebruik te maken van het buitenterras, aantrekkelijk gelegen aan de oude binnenhaven.

NPF toren
Verborgen in het hart van het gebouw ligt beslist één van de meest indrukwekkende ruimtes van de fabriek. Met de imposante staalconstructies, trappen, buizen en trechters in de ruim 30 meter hoge toren, is het alsof je in de wereld van Escher binnenstapt.