dutch biz ballooning

Verscholen in de bosrijke omgeving van Amersfoort ligt het prachtige landgoed van Dutch Biz, namelijk Landgoed De Grasheuvel. Sinds 2004 is het landgoed van Dutch Biz uitgegroeid tot een unieke en bijzondere evenementenlocatie. In de sfeervolle villa, het gezellige café en de groene omgeving voelen jij en jouw collega’s je meteen thuis.

Event Maniacs werkt samen met Dutch Biz om een onvergetelijke bedrijfs- of teamuitje te organiseren voor jou en je collega’s. Spannende, uitdagende en actieve activiteiten zoals Lasergame, GPS-tocht en een graffiti workshop. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten om aan de teambuilding van jou en je collega’s te werken.  De dag afsluiten met een lekker diner of een gezellige BBQ? Dat is mogelijk op het landgoed van Dutch Biz. Daarnaast is het ook mogelijk om de dag te beginnen met een kopje koffie of thee en een kleine versnapering. Heerlijk om het bedrijfs- of teamuitje te beginnen of te eindigen.

Past deze prachtige locatie bij jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen we kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor jou en je collega’s.