Eiland van Maurik

Zijn jij en jouw collega’s op zoek naar een stoer en uitdagend bedrijfs- of teamuitje? Dan ben je bij Eiland van Maurik op het goede adres! Het eiland ligt midden in de Betuwe en heeft verschillende soorten grond en is omgeven door water. Ideaal om actieve en leuke activiteiten te doen.

Eiland van Maurik is gelegen in Maurik, Gelderland. Een locatie waar jij en jouw collega’s zowel op het land als in het water diverse activiteiten kunnen gaan doen. Denk hierbij aan gemotoriseerde activiteiten op het land en midden in de natuur zoals quad rijden en powerturnen en in het water activiteiten met een kano, boot of kitesurfen. Voor ieder wat wils!

Daarnaast is er op het eiland gelegenheid om de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of diner. Nagenieten van de activiteit die gedaan is en bespreken welke collega nou de beste skills en behendigheid had tijdens de activiteit.

Is deze locatie perfect voor jou en je collega’s voor jullie ultieme bedrijfs- of teamuitje? Neem dan gerust contact met ons op.