Hoeve landzicht

Hoeve Landzicht kun je vinden in het dorp Nieuwer Ter Aa in Utrecht. Het is een prachtige locatie centraal in Nederland tussen Utrecht en Amsterdam. De locatie is omringd door een mooi landschap met bos en weilanden. 

De locatie is uitstekend geschikt voor vele bijkomstigheden, vergaderingen, meetings, (outdoor) activiteiten, feesten en partijen. Zo zijn er diverse ruimtes beschikbaar voor jou en je collega’s om in alle rust te kunnen vergaderen. Willen jullie samenkomen in de moderne privézaal of liever een intieme ruimte met aansluitend terras? Bij Hoeve Landzicht zijn verschillende opties mogelijk. Tevens kunnen jij en jouw collega’s genieten in de wagenschuur, dit is de grootste ruimte van Hoeve Landzicht met een boven- en benedenverdieping. 

Een goede afsluiting nodig voor een gezellige dag met je collega’s? Dan kun je bij Hoeve Landzicht je bedrijfs- of teamuitje afsluiten met een overheerlijk diner of BBQ en een gezellig personeelsfeest. Overigens kan er tijdens de vergaderingen en/of activiteiten koffie, thee en wat versnaperingen genuttigd worden.

Is Hoeve Landzicht de ideale locatie voor jouw bedrijfs- of teamuitje? Neem dan gerust contact met ons op en laten we er samen een onvergetelijke dag van maken.