KapellerPut

Kapellerput is een mooie locatie gelegen in Heeze, Noord-Brabant. Voor bedrijfs- of teamuitjes is het mogelijk om het landgoed, de hotelbar met terras, de grote foyer en het buitentheater te gebruiken. Perfect om een dag vol plezier, gezelligheid en ontspanning te plannen.

Het landgoed van Kapellerput is omgeven door bos en geeft daardoor een prachtig uitzicht. Veel groen, natuur en rust om het landgoed heen biedt alle mogelijkheden om goed te kunnen vergaderen of meetings te houden. Kapellerput geeft die mogelijkheid door diverse vergaderruimtes aan te bieden. Zo heb je een vergaderruimte met een beamer om te presenteren of met een ruime tafel zodat je elkaar goed aan kunt kijken tijdens een meeting. 

Bovendien biedt Kapellerput een geweldige dinerlocatie aan, namelijk in een soort boomhut. Lekker genieten van een overheerlijk diner voor jou en je collega’s midden in de natuur. Na een dag vergaderen en actief bezig zijn met een van onze activiteiten, kan de dag afgesloten worden met een gezellige feestavond. Hierbij is er zelfs een mogelijkheid tot overnachten bij deze fijne locatie. 

Lijkt Kapellerput de perfecte locatie om jouw bedrijfs- of teamuitje plaats te laten vinden? Neem dan contact met ons op.