Landgoed de Biestheuvel

Een bedrijfs- of teamuitje op een unieke locatie? Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon ligt in één van de mooiste delen van Nederland, de Brabantse Kempen. De schitterende natuur van het beboste landschap zorgt voor een ontspannen gevoel waar je je meteen in thuis kan voelen.

Onder de rook van veel dorpen ligt deze prachtige locatie in Hoogeloon, dichtbij Eindhoven en Tilburg. Zij beschikken over een groot oppervlak aan groene omgeving waar veel outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden, waaronder paintballen. De ligging van dit activiteitenoord maakt het makkelijk te
bereiken met het openbaarvervoer.

 

Op het Brabantse Kempenland zorgen wij voor een onvergetelijke dag voor jou en je team. De complete dag bestaat uit de voorheen afgesproken activiteiten met Event Maniacs. Jullie hoeven alleen te zorgen voor de aanwezigheid op deze pracht van een locatie, wij verzorgen de rest!

 

Klinkt Landgoed de Biestheuvel als dé locatie waar jij je team- of bedrijfsuitje wil houden? Of ben je nog nét niet overtuigd? Neem contact met ons op!
Wij helpen je graag verder.