landgoed zonnestraal

Een bedrijfsuitje op een unieke locatie met een avontuurlijke omgeving? Dat kan bij Brasserie Zonnestraal in Hilversem. Het is gelegen in een gevarieerd landschap van bos en heide op de overgang van zand naar veen. Ideaal voor een te gek bedrijfs- of teamuitje vol uitdaging, avontuur en teambuilding. 

Op dit mooie stuk landschap bieden we een groot aanbod aan outdoor activiteiten. In samenwerking met Brasserie Zonnestraal verzorgen wij een volledig georganiseerde dag met outdoor activiteiten en  heerlijke versnaperingen. Na een korte presentatie over de activiteiten, gaan jullie naar buiten en gaan de activiteiten van start. De dag afsluiten met een heerlijk buffet of een BBQ? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met je mee. Daarnaast kan de dag afgesloten worden met een drankje of andere diverse vormen van avondentertainment, zoals een feestavond of pubquiz.

 

Past deze locatie vol verrassingen, avontuur en teambuilding bij jou en je collega’s en zou je willen weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op.